Isän hulvaton video melkoisesta kylpyhetkestä naurattaa sosiaalisessa mediassa: "Se oli totisesti sotkun arvoista"

Sosiaalisessa mediassa on naurattanut video neljän lapsen ja isän kylpyhetkestä, jossa kylpyvaahdon määrä kirjaimellisesti riistäytyy käsistä.

Hulvaton video leviää sosiaalisessa mediassa massiiviseksi kasvaneesta kylpyvaahtovuoresta ja lasten ilostuneista huudahduksista. Alun perin videon jakoi Facebookiin The Good Husband Movement -sivusto.

– Joskus hyvänä aviomiehenä oleminen tarkoittaa yksinkertaisesti hyvänä isänä olemista. Anna vaimollesi tauko ja ota silloin tällöin kylpyhetki hallintaasi, videon kuvatekstissä kerrotaan.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaahtovuori oli vahinko, mutta sen arvoista

Videolla näkyy kaksi kylpyammeessa istuvaa lasta alati kasvavan kylpyvaahtovuoren alla, kun kaksi lasta katselee kunnioittavasti ammeen ulkopuolella.

– Se kirjaimellisesti koskee kattoon, huutaa videota kuvaava isä nauraen.

Videon kuvannut neljän lapsen isä Bryce Nelson kertoo, että joskus kylpyhetket vaativat luovuutta.

– Neljän alle seitsemänvuotiaan lapsen kanssa minun täytyy keksiä luovia tapoja pitää kaikki viihdytettynä, erityisesti kaksivuotiaat kaksoset, Bryce kertoo.

– Kylpyhuoneen täyttäminen vaahdolla oli vahinko, mutta se oli totisesti sotkun arvoista.

Isä kannustaa miehiä olemaan läsnä

Isän mukaan suurta sotkua ei kuitenkaan päässyt syntymään loisteliaasta esityksestä huolimatta, sillä kuplat latistuivat pääosin ammeeseen. Sotku ei olisi tosin Brycea haitannut, sillä lapsilla oli todella hauskaa.

– Vaimoni on niin hyvä lastemme kanssa, ja tämä kokemus on avannut silmäni totisesti. Toivomme voivamme inspiroida miehiä ottamaan aktiivisemman roolin perheissään.

– Me tavallisesti keskitymme niin paljon raha-asioihin, suorituksiin ja rutiineihin, mutta ironisesti hullut hetket, kuten tämä, ovat niitä, jotka merkitsevät perheellesi eniten, hän sanoo.

Video on kerännyt useilla sosiaalisen median sivustoilla monia kymmeniä miljoonia katselukertoja, kymmeniä tuhansia jakoja ja tuhansia reaktioita.

Lähteet: Fox13news, Facebook

***

8:16

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja