Isac Elliot solmi kansainvälisen levytyssopimuksen, mutta sitten tuli korona – suunnitelmat menivät uusiksi ja lopulta syntyi kappale suomeksi: "Oli pikku masis, että mitä nyt"

Laulaja Isac Elliot antaa vinkin niille, jotka haluat musiikkialalla: ”Kaikki jotka haluaa tehdä musiikkia, nyt on hyvä mahdollisuus” 0:38
Laulaja Isac Elliot antaa vinkin niille, jotka haluat musiikkialalla: ”Kaikki jotka haluaa tehdä musiikkia, nyt on hyvä mahdollisuus”

Isac Elliot kertoi Uutisaamu-lähetyksessä, miksi päätti nyt julkaista suomenkielisen kappaleen.

Laulaja Isac Elliot julkaisi tänään uuden kappaleen 20 min yhdessä Williamin ja Cledosin kanssa. Kyseessä on Elliotin ensimmäinen suomenkielinen single sitten vuoden 2017.

Uutisaamussa vieraillut laulaja kertoi, että päätös tehdä suomenkielinen kappale syntyi korona-aikana.

– Olin juuri sopinut kansainvälisen levytyssopparin juuri ennen koronaa. Se on vähän vaikea tehdä kansainvälistä uraa Kauniaisista kotona, koska pitää käydä ulkomailla, reissaa ja tehdä haastatteluita. Olin lukittunut kotiini ja oli pikku masis, että mitä nyt, Elliot kertoo.

Elliot meni kavereidensa kanssa hengailemaan studiolle, niin kuin heillä on tapana.

– Yhtäkkiä olimme kirjoittaneet 20 min. Viikon sen jälkeen kuuntelin sitä ja olin, että tämä on aika siisti kappale.

Lopulta Elliot teki useamman suomenkielisen kappaleen ja hän lähti työstämään asiaa tosissaan. Elliot on tuntenut Williamin ja Cledosin jo pitkään, joten hän lähestyi kollegoitaan viestillä ja pyysi kappaleeseen mukaan.

– He olivat fiiliksissä biisistä ja lähtivät mukaan.

Elliotin uutuuskappale nousi suosioon jo ennen sen julkaisua, kun artisti jakoi siitä esimakua Tiktok-palvelussa ja sen jälkeen moni käyttäjä teki oman videon kappaleesta.

– Toihan on uusi tapa julkaista musiikkia. Se on muuttunut, mikä on aika jännä juttu. Aikaisemmin se meni niin, että panttaat kappaletta, etkä halua soittaa kenellekään, ennen kuin se on ulkona.

– Nykyään se toimii eri tavalla. Täytyy laittaa TikTokiin vähän aikaisemmin ja jengi pääsee fiilistelemään sitä. En ajatellut, että se olisi lähtenyt noin, 1000 videota päivässä, Elliot hämmästelee.

Katso koko haastattelu:

Isac Elliot yllätti ja julkaisi musiikkia suomeksi 8:30


Lue myös:

    Uusimmat