Mainos

IS: Kaatokännissä ollut Teuvo Hakkarainen repi Päivi Räsäsen hiuksia vuosi sitten – "Kyllä se päänahassa tuntui"

Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen repi noin vuosi sitten pikkujouluaikaan kristillisdemokraattien Päivi Räsästä hiuksista eduskunnan Pikkuparlamentin pihalla, kertoo Ilta-Sanomat.

Päivi Räsänenon vahvistanut tapahtuneen Ilta-Sanomille. Lehden mukaan Hakkarainen oli tapahtumahetkellä tukevassa humalassa. Tapaus sattui päivällä.

– Olin menossa sisään Pikkuparlamenttiin. Hakkarainen tuli vastaan ja kun olin kohdalla, hän tarttui tukasta kiinni, alkoi pyörittää siinä ja tukisti. Kyllä se päänahassa tuntui, Räsänen kertoo Ilta-Sanomille.

Ilta-Sanomien mukaan Hakkarainen oli myös sopertanut Räsäsen nimeä. Kertomuksen ovat lehden mukaan vahvistaneet silminnäkijät.

Räsänen kertoo keskustelleensa tapauksesta Hakkaraisen kanssa viime aikoina. Hakkarainen on Räsäsen mukaan antanut luvan kertoa tapahtumista. Päivi Räsänen oli ollut tapahtumien jälkeen yhteydessä myös eduskunnan puhemieheen ja perussuomalaisten eduskuntaryhmän johtoon.

– Annoin hänelle anteeksi. En ole halunnut tästä senkään takia puhua, Räsänen kommentoi Ilta-Sanomille.

Räsänen muistelee lehdelle, että Hakkaraisella oli mukanaan saattaja, koska tämä oli niin humalssa ettei olisi muuten pysynyt jaloillaan.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja