IS: Jukka Rautakorpi JYPin päävalmentajaksi – Ville Nieminenkin mukaan valmennusryhmään

Jukka Rautakorpi kuvailee yhteistyötään Jussi Tapolan kanssa:"Ei mikään happy family" 7:20
Jukka Rautakorpi ja Jussi Tapola kertoivat yhteistyöstään Tapparassa C Moren haastattelussa. Videolla myös Tapparan pitkäaikainen pelaaja Pekka Saravo kertoo näkemyksensä Tapparan toimintakulttuurista.

Tapparan urheilujohtajana toimiva Jukka Rautakorpi siirtyy ensi kaudella JYPin päävalmentajaksi, uutisoi Ilta-Sanomat.

IS:n tietojen mukaan Rautakorpi solmi JYPin kanssa monivuotisen sopimuksen. Lehden mukaan Rautakorven avuksi valmennustiimiin hyppää Ville Nieminen.

Rautakorpi on toiminut kahden kauden ajan Tapparan urheilujohtajana. 58-vuotias Rautakorpi omaa rutkasti valmennuskokemusta niin Tapparasta, Lukosta, HPK:sta, Nuorista Leijonista, Ruotsista kuin KHL:stäkin.

Meritoituneen Rautakorven palkintokaapista löytyy Suomen mestaruus ja parhaalle päävalmentajalle jaettava Kalevi Numminen -palkinto kaudelta 2002-03. Tämän lisäksi Rautakorpi on voittanut SM-hopeaa peräti kuusi kertaa.

Ville Nieminen edellinen valmennuspesti oli Ruotsin Allsvenskanissa pelaavassa MODO:ssa, mutta Nieminen erosi tehtävistään jo alkukauden jälkeen marraskuussa 2020.

Nieminen on toiminut valmennusuransa aikana Pelicansin ja Mestis-seura KeuPan päävalmentajana sekä Jukureiden apuvalmentajana.

Lue myös:

    Uusimmat