Mainos

IS: Arttu Wiskari avoimena rajusta palautteesta – "Jengi kommentoi asioita, mitä en ikinä haluaisi lasteni lukevan"

2:05

Laulajatähti Arttu Wiskari avautuu Vain elämää -ohjelmassa ulkonäköä käsittelevästä, henkilökohtaisuuksiin menevästä karusta palautteesta.

Laulaja Arttu Wiskari, 33, puhuu Vain elämää -ohjelman seuraavassa jaksossa ihon alle menneestä palautteesta. Wiskari toteaa ohjelmassa alkaneensa inhota itseään palautteen myötä.

– Rupesin oksettamaan itse itseäni. Meidän piti julkaista musavideo Sirpa-kappaleesta, mutta sanoin, että en tule siihen videoon, laulaja kertoo tulevassa jaksossa Ilta-Sanomien mukaan.

– En missään nimessä ole katkera ihminen, mutta jossain vaiheessa tuntui vain, että tulee liikaa.

Wiskari sanoo, että erityisen ikävää henkilökohtaisuuksiin menemisessä on se, että hänen lapsensa voivat päätyä lukemaan rajuja kommentteja isästään.

– Minua harmitti se, että jengi rupesi kommentoimaan sellaisia asioita, mitä en ikinä haluaisi, että minun lapseni lukevat internetissä.

Arttu Wiskari ja laulaja Krista Siegfrids puhuivat taannoin saamastaan palautteesta MTV:n Mökkireissu-ohjelmassa. Siegfrids kertoi saavansa vihapostia.

– Minä tykkään elämästä ja olen oikeasti aika iloinen tyyppi. Voin olla vain oma itseni ja totta kai se ärsyttää ihmisiä ja tiedän sen. Kyllä minäkin sen verran saan vihapostia, nainen kuvailee.

– Se on juuri se, että olisin feikkimuija, tekopirteä ja tuollaista, Siegfrids kuvaili.

Katso artikkelin yläosassa videolta Vain elämää -kuvauksista Espanjasta kesken kaiken kotiin lähteneen Terhi Kokkosen haastattelu.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.