Iron Maiden valloittaa pian Hämeenlinnan – tätä kaikkea on luvassa!

Maailman suurimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuva Iron Maiden esiintyy keskiviikkona Suomessa.

Vuonna 1975 Lontoossa perustettu metallilegenda Iron Maiden aloitti The Book Of Souls -maailmankiertueensa Euroopan osuuden toukokuun lopulla Saksasta.

Ylihuomenna, keskiviikkona 29. kesäkuuta, yhtye esiintyy Suomessa jo 25. kerran. Iron Maidenin maya-teemainen lavashow nähdään tuolloin Hämeenlinnassa, Kantolan tapahtumapuistossa. Konserttiin on edelleen lippuja saatavilla.

– Show on todella vaikuttava ja bändi hienossa vedossa, ja kaikki on mennyt mahtavasti tähän mennessä. Yli miljoona fania on jo nähnyt show'n, ja reaktiot ja arviot ovat olleet ilmiömäisiä kaikkialla. Tätä show'ta ei todellakaan kannata missata – Eddiekin (yhtyeen maskottihirviö) nähdään kymmenen jalan (hieman yli kolme metriä) korkuisena ja näyttävyys todella tekee vaikutuksen, Iron Maidenin manageri Rod Smallwood kertoo tiedotteessa.

– Kohokohtia tähän mennessä ovat olleet kaksi konserttia Kiinassa, jotka selkeästi osoittivat fanien samankaltaisuuden ympäri maailmaa. He tiesivät jokaisen sanan, ja vielä ihmeellisempää, Kulttuuriministeriö antoi meidän esittää koko show’n muutamia pieniä muokkauksia lukuunottamatta – tätä tuskin kukaan uskalsi odottaa. Ajattelimme, että se, kun Bruce Dickinson repii lavalla Eddien sydämen ulos rinnasta, voisi muodostua ongelmaksi, mutta ei, ei lainkaan.

Iron Maiden esiintyi kesäkuun 15. päivänä Norjan pääkaupungissa Oslossa Telenor Arenalla. Katso kuvia bändin keikasta alla.

Manageri Smallwood hehkuttaa myös bändin stadionkeikkoja Etelä- ja Väli-Amerikassa.

– Ne olivat mahtavan eläväisiä kuten aina, kuten myös kaksi loppuunmyytyä keikkaa Los Angelesin kuulussa Forumissa. Myös loistavat Tokion keikat sekä ensimmäinen vierailumme Etelä-Afrikkaan yli 21 vuoteen ovat tehneet tästä kiertueesta upean kokemuksen kaikille: faneille, bändille ja kiertuehenkilökunnalle.

Iron Maiden esiintyi Suomessa viimeksi vuonna 2013, kun Maiden England -kiertue pysähtyi Helsingissä. The Book Of Souls -kiertueella kuullaan sekä uusia The Book of Souls -albumin (2015) kappaleita että Maiden-klassikoita, kuten The TrooperHallowed Be Thy Name, The Number of the Beast ja Wasted Years.

Lisätietoa Iron Maidenin Hämeenlinnan-keikasta keskiviikkona 29. kesäkuuta ja sen järjestelyistä löytyy täältä. MTV Viihde on paikan päällä raportoimassa konsertista.

Katso alta livetaltiointi Death Or Glory -kappaleesta! Katso lisäksi alta ennakkomaistaisia kiertueesta!


Lue myös:

    Uusimmat