Mainos

Intian junaonnettomuuden uhreja yli 200

Kuolonuhrien määrä Intian pahimpiin kuuluvassa junaonnettomuudessa nousi yli 200:an tänään, kun pelastustyöntekijät löysivät lisää ruumiita tuhoutuneesta junasta, kertoi Intian uutistoimisto UNI. UNI ei kertonut yksityiskohtia, mutta rautatieviranomaisten mukaan kuolleiden joukossa oli 40 naista ja 12 lasta. Aiemmin myös noin 250 matkustajan kerrottiin loukkaantuneen onnettomuudessa. Useat loukkaantuivat vakavasti.

Onnettomuus sattui kahden junan törmättyä yhteen Intian pohjoisosassa torstaiaamuna. Junat törmäsivät toisiinsa lähellä Khannan kaupunkia pohjoisessa Punjabin maakunnassa, kun Delhistä Amritsariin matkalla ollut juna suistui kiskoilta. Tämän jälkeen Jammun ja Kalkuttan väliä liikennöinyt pikajuna törmäsi radalta suistuneisiin vaunuihin. Viranomaisten mukaan 16 matkustajavaunua romuttui täysin yhteentörmäyksessä.

Intiassa on laaja 62 000 kilometrin rautatieverkosto, jolla liikennöivissä junissa matkaa päivittäin noin 13 miljoonaa ihmistä. Vakavat onnettomuudet eivät ole harvinaisia, viimeksi tammikuussa 50 ihmistä kuoli pikajunan törmättyä radalla seisoneeseen toiseen junaan.
(STT-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.