Mainos

Insuliinisurmista epäillylle raskaat syytteet

Syyttäjät ovat saaneet valmiiksi syyteharkinnan Ylisen kuntoutuskeskuksen ja Kurun insuliinimyrkytyisjutuissa. Insuliinikuolemista epäilty nokialaisnainen saa syytteet murhasta, murhan yrityksestä, törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja pahoinpitelyn yrityksestä.

Poliisi on epäillyt 27-vuotiaan sairaanhoitajan syyllistyneen kahteen murhaan ja neljään törkeään pahoinpitelyyn työpaikallaan Ylisen kuntoutuskeskuksessa Ylöjärvellä.

Naista on epäilty myös miehensä sukulaislapsen myrkytyksestä Kurussa. Keskusrikospoliisi alkoi tutkia tapausta alkujaan vauvan myrkytysepäilystä.

Epäilty työskenteli viime heinä-elokuussa lyhyen aikaa sairaanhoitajana Ylisen kuntoutuskeskuksessa. Heinäkuun lopussa kuntoutuskeskuksessa kuoli 55-vuotias mies ja elokuun alussa 80-vuotias nainen. Heidän elimistöstään löydettiin insuliinia.Poliisin mukaan kummallakaan ei ollut pistoshoitoa vaativaa diabetesta, vaikka kehosta on löytynyt pistosjäljiksi sopivia merkkejä.

Sairaanhoitaja on ollut vangittuna yli vuoden. Asia tulee lähiaikoina esille käräjäoikeudessa. Valtakunnansyyttäjänvirastosta kerrotaan, että oikeudenkäyntiasikirjat ovat pääosin salassapidettäviä.

Sairaanhoitaja on kiistänyt rikosepäilyt. Naisen osuutta Nokian terveyskeskuksessa tapahtuneisiin kuolemiin tutkitaan edelleen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.