Mainos

Insestivanhemmat murhasivat kaksi lastaan estääkseen salaisuutensa paljastumisen, suunnittelivat myös neljän muun tappamista – "Annoin teille elämän ja minulla on myös oikeus ottaa se pois"

Britanniassa vanhemmat on tuomittu vähintään 35 vuoden vankeuteen kahden teinipoikansa murhaamisesta, uutisoivat muun muassa BBC ja Independent.

Murhat tapahtuivat toukokuussa Sheffieldissä Britannian keskiosissa. Sarah Barrass, 35, ja Brandon Machin, 39, olivat alun perin aikeissa surmata kaikki perheen kuusi lasta.

Poliisin mukaan surmien motiivina oli pariskunnan salaisuus. Pariskunnan nainen oli miehensä sisarpuoli ja kaksikko oli huolissaan, että heidän todellinen karvansa paljastuisi viranomaisille. Jostain syystä vanhemmat alkoivat suunnitella lastensa tappamista, jotta näitä ei otettaisi huostaan viranomaisten toimesta.

Myöhemmin oikeudessa selvisi, että äiti oli yrittänyt saada viranomaisilta ja ystäviltään neuvoja tilanteen ratkaisemiseksi.

– Rakastan lapsiani liikaa tappaakseen heidät, mutta samasta syystä en voi antaa heitä poiskaan, äiti kirjoitti eräälle ystävälleen.

Ensimmäinen yritys ei onnistunut

Vanhemmat aloittivat julman suunnitelmansa täytäntöönpanon toukokuun 23. päivän iltana. Sarah Barrass yritti tuolloin myrkyttää neljä vanhinta lasta syöttämällä näille yliannostuksen lääkkeitä.

Vastahakoiset lapset pakotettiin ottamaan pillereitä. Vanhemmat olettivat, että lapset olisivat kuolleet aamuun mennessä, mitä ei tapahtunut. Äiti yritti luoda kulissia teolle kirjoittamalla sosiaaliseen mediaan useita viestejä, joissa lasten kerrottiin sairastuneen.

Yrityksen epäonnistuttua Sarah Barrass alkoi etsiä netistä muita keinoja surmata lapsensa. Hän tutki muun muassa tukehduttamista, kuristamista ja hukuttamista.

Nainen oli yhteydessä isään ja kertoi lasten olleen edelleen hengissä, minkä jälkeen mies saapui talolle. Kaksikko kuristi 13- ja 14-vuotiaat pojat hengiltä ja asetti näiden päihin muovipussit, jotta uhrit varmasti kuolisivat.

Tämän jälkeen kaksikko yritti hukuttaa kolmannen lapsen kylpyammeeseen, mutta epäonnistuivat. Lopulta äiti keräsi neljä elossa olevaa lasta makuuhuoneeseen ja soitti poliisille. Lapsista kaksi olivat alle 13-vuotiaita ja kaksi alle kolmevuotiaita.

Nainen kertoi poliisille, että hänen aikeenaan oli tappaa lopuksi itsensä ja kaksi nuorinta lasta yhtä aikaa. Perheen kotona vierailleiden ihmisten mukaan äiti oli jo aiemmin puhunut teinipojille erikoiseen sävyyn.

– Annoin teille elämän ja minulla on myös oikeus ottaa se pois, äidin kerrotaan puhuneen.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja