Mainos

Inhottava näky tallentui videolle: 6-metrinen pyton ahnehti antiloopin – ja kuoli

0:28

Ahneella on paskainen loppu, sanotaan sananlaskussa. Ahneus kävi myös kuusimetrisen Intiassa asuvan pytonin kohtaloksi, sillä se söi kokonaisen antiloopin –  ja kuoli päivällisensä päätteeksi. Harvinainen tilanne tallentui kameralle Gujaratin osavaltiossa.

Tapauksesta kertovan Caters Newsin mukaan pyton oli kuristanut antiloopin kuoliaaksi ja nielaissut sen sitten kokonaisena, kuten on pytonien tapana. Tällä kertaa käärme oli kuitenkin hotkaissut liian suuren palan, ja pystyi hädin tuskin liikkumaan täysikokoinen antilooppi mahalaukussaan. Hetkeä myöhemmin pyton menehtyi.

Baliavadin-kylän asukkaat huomasivat tuskissaan makaavan pytonin ja kerääntyivät katsomaan sitä.

– Näin pytonin makaavan tiellä. Se oli selvästi tuskissaan, kun se yritti sulattaa nielaisemaansa eläintä. Se oli vaikuttavimmista tapauksista, jonka olen kohdannut, sillä pyton oli niin uskomattoman suuri, kuvailee 28-vuotias Sunil Kumar.

Kukaan kyläläisistä ei ollut nähnyt, miten käärme oli siepannut antiloopin. Silminnäkijöiden mukaan käärme yritti oksentaa saalistaan ulos, mutta ei siinä onnistunut.

– Se menehtyi antiloopin nielaisemisesta aiheutuneisiin sisäisiin vammoihin, sanoi paikallinen luonnonsuojeluviranomainen.

Pytonit nielaisevat saaliinsa kokonaisena ja sulattelevat sitä useita päiviä tai jopa viikkoja. Ei ole harvinaista, että ne syövät itseään isomman aterian. Tukevan aterian jälkeen pyton voi viettää viikkokausia syömättä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.