Ilahduta rakastasi tuoksulahjalla!

Hajuvesi on varma lahjavinkki niin naiselle kuin miehellekin. Älä kuitenkaan osta mitä tahansa tuoksua, vaan tee hieman taustatutkimusta kultasi toiveista.

Lahjan saajan tuoksumieltymykset voivat erota paljonkin omistasi, joten ennen kuin ryntäät lahjaostoksille, kuuntele toiveita, kysy vinkkejä ja ota selvää, mitkä tuoksuelementit rakastasi miellyttävät. Ja miehille muistutus: ympyröity tuoksupullo pöydälle auki jätetyssä kuvastossa on varma merkki siitä, mitä naisesi haluaa!

Naiselle

Lacoste: Joy of Pink EdT

Lacosten uutuus ilahduttaa monta naissukupuolen edustajaa jo värillään. Räväkän pinkki pullo kätkee sisälleen sitrussävyjä: greippiä, sitruunaäljyä ja nektariinia sekä pehmeän myskipohjan.

Escada: Taj Sunset EdT

Escadan uusi kesätuoksu sulkee sisäänsä mangon hedelmäiset sävyt ensituoksuna, vesikukat ja pomerosan sydäntuoksuna sekä pohjatuoksuna kookoskermaa ja myskiä.

Iceberg: Eau pour Femme EdT

Hedelmäisen kukkaisessa tuoksussa voi erottaa muun muassa veriappelsiinin, freesian kukan ja vaniljan tuoksut.

Kylie Minogue: Pink Sparkle POP EdT

Kukkaismetsäiseen tuoksuperheeseen kuuluva poptähti Kylie Minoguen kausituoksu avautuu häivähdyksellä rosépippuria. Mukaan sekoittuvat mehukas omena ja valkoinen persikka. Sydämessä tuoksuu Bulgarianruusu ja jälkituoksu on aistillisen metsäinen.

Issey Miyake: L'Eau D'Issey Florale EdT

Tuoksun avaa henkäys ruusua, joka kohtaa valkoisen liljan. Sydäntuoksussa leikittelevät mandariinin sävyt sekä koivun syvät, metsäiset sävyt.

Lush: Imogen Rose

Ihana ruusuparfyymi, jossa on ripaus erästä kosmetiikkateollisuuden kalleimmista raaka-aineista, kurjenmiekkavoita.

Yves Saint Laurent: Belle d'Opium EdP

Yves Saint Laurentin uutuudessa tuoksuvat mausteiset, valkoiset kukat, mandariini, persikka ja santelipuu.

Kenzo: Eau de Fleur de Yuzu EdT

Uutuustuoksu Kenzon tuoksukokoelmaan. Aurinkoinen ja pirteä tuoksu saa elinvoimansa yuzu-puun kukasta.

Miehelle

Iceberg: Eau pour Homme EdT

Sitrushedelmäinen tuoksu säväyttää ensin bergamotilla, sitruunalla ja greipillä, mutta sydämessä tuoksuvat muun muassa salvia ja orvokki. Pohjatuoksuihin kuuluvat esimerkiksi tonkapapu ja myski, 30 e /100 ml.

Jean Paul Gaultier: Le Male Terrible EdT

Hauska pullo sisältää tuoksun, joka sopii pahalle pojalle! Kirpeän greipin ja eloisan rosépippurin jälkeen tuoksuu laventeli. Pohjatuoksussa iskevät muun muassa vetiver ja vanilja.

KenzoHomme: Eau de Toilette Boisée EdT

Metsien miehelle sopii Kenzon metsäinen ja mausteinen tuoksu. Tuoksuelementteinä muun muassa minttu, basilika, mustapippuri ja rosmariini.

Dsquared2: Rocky Mountain Wood EdT

Tyylikäs pullo on näyttävä koriste kylpyhuoneen hyllyllä. Ensituoksu sisältää mineraali-ambraa, suitsuketta ja myskiä. Sydämessä tuoksuvat orvokki, kanadan lilja ja valkopippuri. Pohjatuoksu sisältää vetiveriä ja setripuuta.

Teksti: Hannakaisa Taskinen

Kuvat: Valmistajat

Lue myös:

    Uusimmat