IL: Leena Harkimo muuttaa lähemmäs Hjallista

Kansanedustaja Leena Harkimo muuttaa keväällä valmistumaan Sipoonrannan luksuskohteeseen, kirjoittaa Iltalehti. Harkimon muutosta uutisoi ensimmäisenä Helsingin Uutiset.

Harkimosta tuli toissa vuonna helsinkiläinen, kun Helsinki sai osan Sipoosta itselleen. Nyt Harkimo palaa takaisin Sipooseen ja myöntää Iltalehden haastattelussa, että muutossa on mukana pientä protestihenkeä.

– Pakkoliitos teki minusta tahtomattani helsinkiläisen ja nyt tahdon takaisin Sipooseen. Muutto tapahtuu keväällä, kun kohde on valmis. Lisäksi haluan merenrannalle, Harkimo perustelee muuttoaan lehdelle.

Harkimon uusi asunto sijaitsee Sipoonrannassa ja sen on määrä valmistua kesäksi. Sipoonrannan rakennusprojekti on tuttu MTV3:n Diili-ohjelmasta. Harkimon nykyinen asunto on parhaillaan myynnissä. 190 neliöisen omakotitalon hintapyyntö on reilut 500 000 euroa.

Tällä hetkellä Helsingin Landbossa asuva Harkimo siirtyy muuton myötä aiempaa lähemmäs ex-aviomiestään Hjallis Harkimoa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä poikaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat