IL: Kolmikymppinen mies joutui kamppailemaan hengestään Pasilassa – tuntematon työnsi junaradalle eikä päästänyt pois junan lähestyessä

Paikalle sattunut sivullinen pelasti kiskoille työnnetyn miehen, kertoo Iltalehti.

Hurja tapaus tapahtui perjantaina hieman puolenyön jälkeen, kun Pasilan rautatieasemalla vuonna 1985 syntynyt mies alkoi haastaa riitaa samanikäisen miehen kanssa, jota hän ei tuntenut entuudestaan ja työnsi hänet junaraiteille.

Mies yritti päästä raiteilta ylös, mutta riitapukari esti poistumisen radalta, muun muassa tönäisten tämän takaisin junaradalle sekä pitäen häntä siellä junan lähestyessä.

Paikalle sattunut sivullinen sai lopulta pelastettua miehen pois raiteilta.

– Jos ulkopuolinen henkilö ei olisi puuttunut tilanteeseen, mies olisi jäänyt junan alle. Juna tuli asemalle 23 sekuntia sen jälkeen, kun sivullinen sai kiskottua asianomistajan laiturille. Epäilty oli tilanteessa vielä huutanut, että ”mä tapan ton, mä tapan ton”, Rikoskomisario Outi Petersohn-Järvinen kuvailee tapahtunutta Iltalehdelle.

Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä. Poliisi toivoo miehen pelastanutta sivullista sekä muita mahdollisia vihjeitä tapauksesta Helsingin poliisille vihjepuhelimeen numeroon 0295 417 931 tai sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja