IL: Kaija Koon poikaa hoidettiin sairaalassa kaksi vuotta

Suosittu laulaja Kaija Koo kertoo Iltalehdelle, että hänen kevytmoottoripyöräonnettomuudessa loukkaantunut poikansa oli sairaalahoidossa kaksi vuotta.

Kaija Koon pojan kevytmoottoripyöräonnettomuudesta uutisoitiin heinäkuussa 2007. Vakavassa onnettomuudessa kevytmoottoripyörä oli osunut autoon pahasti. Laulajan lapsen toipuminen onnettomuudesta on kestänyt pitkään.

– Ihmiset tiesivät, että 16-vuotias poikani loukkaantui vakavasti moottoripyöräonnettomuudessa. Luultiin, että hän pääsi kotiin muutaman kuukauden hoidon jälkeen, mutta hän oli sairaalassa melkein kaksi vuotta. Nyt voin sen sanoa, kun hän pääsi kotiin elokuussa ja on voinut aloittaa normaalin koulunkäynnin ja sopeutumisen elämään, Kaija Koo kertoo Iltalehdessä.

Kaija Koon uusi Irti-albumi julkaistaan keskiviikkona. Levylle kappaleita ovat tehneet muun muassa Apulannan Toni Wirtanen, Kaijan ex-mies Markku Impiö sekä Jippu. Yli puoli miljoonaa levyä myynyt Kaija Koo vaihtoi myös levy-yhtiötä. Laulaja uusi levy-yhtiön on Apulannan Wirtasen ja rumpali Sipe Santapukin perustaman Päijät-Hämeen Sorto&Riisto.

Lähde: Iltalehti

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja