Iholla-Maria: Elämääni luullaan helpoksi

Maria kertoo, että Iholla-sarjaan päätyi naisen elämän rankin ajanjakso.

28-vuotiaan Marian elämästä ei Iholla-kuvaamisen aikana tapahtumia puuttunut. Sarjan alkutaipaleella Maria odotti toista lastaan samalla kun jaloissa pyöri esikoinen Fidel.

Lisäksi samaan aikaan oli käynnissä Marian ja hänen miehensä ekotalonrakennusprojekti. Tästä johtunut Marian äidin luona evakossa asuminen toi oman lisänsä lapsiperheen hektiseen arkeen. Luna-tyttären syntyminen ja taloprojektin eteneminen ovat pitäneet huolen siitä, että sarjassa on Marian kohdalla nähty runsaasti niin ilon kuin surunkin hetkiä.

Videohaastattelussa Maria myöntää, että kameralle tallentui elämän rankin ajanjakso.

– Ei mulla oo ikinä ollut niin vaikeeta kun tää aika. Kaikki meni vaan pieleen. Mä oon tottunut siihen, että onnistun ihan kaikessa, mutta tällä kertaa tuli takapakkeja – ja ne tuli nyt kameralle, Maria miettii.

Marian mukaan moni ihminen on aiemmin luullut, että hänen elämänsä on helppoa. Mitä Maria tähän sanoo?Ja miksi Maria jää kaipaamaan kuvaamista? Katso tuore videohaastattelu!

Maria on Subin netin livevieraana tiistaina 8.5. kello 14, lähetä kysymyksesi

IHOLLA Subilla tiistaista perjantaihin kello 22. Iholla-nettisivujen psykologi Laura Stenroos pohtii Iholla-sarjassa esiin nousevia teemoja.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat