Ihastumista X Factorin kulisseissa

X Factor -kisan pudotusleirillä kilpailijat tutustuivat toisiinsa paremmin esittäessään duettoja. Yksi pari panosti keskinäiseen kemiaan erityisen paljon.

Laulukilpailu X Factorin kisaajat Arin Ray ja Normani Hamilton esittivät pudotusleirillä yhdessä One Direction-bändin What makes you beautiful -kappaleen. Reipas pop-kappale muuttuu parin esityksessä herkäksi rakkaudentunnustukseksi ja saa lisämaustetta Rayn ja Hamilton kainosta flirttailusta.

– Fiilis on saatava tuomareille, Hamilton vaatii.

– Jos tartun käteesi, ole valmis, Ray heittää.

Ray on toista kertaa mukana X Factor -kilpailussa. Hän liittyi kaksi vuotta sitten kilpailussa perustettuun Intensy-lauluryhmään ja pääsi 12 parhaan joukkoon. Nyt hän aikoo keskittyä vain kisaan, mutta kisaan ilmestyy häiriötekijöitä, kuten Normani Hamilton.

– En olisi halunnut laulaa kenenkään muun kanssa kuin sinun, Ray sanoo esityksen päätteeksi ja saa Hamiltonilta lämpimän halauksen.

Miten Ray aikoo päästä tavoitteeseensa ja voittaa kilpailun, kun ympärillä pörrää kauniita naisia? Katso video ja romanttinen esitys: Ihastumista X Factorin kulisseissa

X FACTOR USA Subilla tiistaisin ja perjantaisin klo 20.00.

(Sub)

Lue myös:

    Uusimmat