Idols-tähti Kristian Meurman pahoinpideltiin – joutui sanaharkkaan Tallinnan laivalla

Idols-ohjelmasta tuttu Kristian Meurman joutui pahoinpitelyn uhriksi keväällä 2017 Tallinnan laivalla. 

Vuonna 2007 Idols-ohjelmassa mukana ollut Kristian Meurman joutui toukokuussa 2017 Tallinnan laivalla sanaharkkaan toisen miehen kanssa, joka oli lyönyt Meurmania kasvoihin. Iskun seurauksena Meurman kaatui laivan lattialle ja menetti hetkellisesti tajuntansa. 

Käräjäoikeuden tuomion perusteluissa ilmenee, että Meurman oli kertomansa mukaan tavannut kyseisen miehen ensimmäisen kerran iltana, jolloin pahoinpitely tapahtui. Laivassa oltiin isommalla porukalla, iltaa vietettiin yökerhossa ja myös alkoholia nautittiin. 

Meurman ja mies ajautuivat sanaharkkaan, jonka seurauksena muusikko oli pyytänyt tätä poistumaan seurueesta. Tämän jälkeen mies oli löynyt Meurmania voimakkaasti kasvoihin. 

Pahoinpitelijä ja Meurman tapasivat toisensa uudestaan seuraavana aamuna laivan käytävillä. Mies oli uhannut lyödä Meurmanilta toisenkin silmän mustaksi sen jälkeen, kun muusikon mukana ollut vaimo oli esittänyt paheksuntansa miehen yöllistä toimintaa kohtaan.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus antoi tuomionsa tapauksesta perjantaina 8. marraskuuta. Meurmania lyönyt ja uhannut mies joutuu maksamaan muusikolle 1200 euroa ansiomenetyksestä, sillä Meurman joutui tapahtuneen seurauksena perumaan kaksi konserttiaan. Tuomio ei ole lainvoimainen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja