Idols-Diandra mukaan Euroviisuihin?

Tuore Idols-voittaja Diandra Flores kertoi viimeisen finaalin jälkeisiä tunnelmiaan Huomenta Suomi -ohjelmassa. Tähtilaulaja pohti muun muassa voisiko hän osallistua joskus Euroviisuihin.

Idolsin viimienen finaalitaistelu käytiin Helsingin jäähallilla sunnuntaina 6. toukokuuta 2012. Suomen kuudenneksi Idols-voittajaksi valittiin 62 prosentin äänienemmistöllä hyvinkääläinen Diandra Flores.

Vasta 17-vuotias laulajalahjakkuus vieraili heti Idols-voiton jälkeisenä aamuna MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa. Diandra muisteli voitonhetkiä ja kertoi, mitä hän itse ajattelee ulkomaiden valloituksesta.

– Totta kai olen aina haaveillut, että pääsisin ulkomaille esiintymään. Katsotaan nyt kuitenkin ensin, miten täällä Suomessa lähtee käyntiin, hyväntuulinen Diandra toppuutteli.

Laulajalahjakkuus myös paljasti, että huikeista laulutaidoistaan huolimatta hänellä ei ole absoluuttista sävelkorvaa. Sen sijaan eräs toinen ominaisuus auttaa häntä hahmottamaan musiikkia.

– Mulla on synestesia. Se tarkoittaa sitä, että näen musiikin väreinä ja muotoina. Se auttaa, jos pitää muistaa jotain. Laitan jonkun värin mieleen ja suunnistan sitä kohti.

– Jos mun pitää muistaa biisejä tai sanoituksia, niin voin tehdä sellaisia karttoja niistä sitten päähän. Ne ovat kuin maalauksia, joissa on paljon värejä ja muotoja. Se kuulostaa hullulta, mutta mulle se on tosi luonnollinen juttu, Diandra selvittää.

Lähetyksessä Diandralta myös udeltiin, kiinnostaisiko tätä koskaan lähteä mukaan Euroviisuihin.

– Se olisi varmasti aika jännää. Olen hirveä euroviisufani, varsinkin pienenä olin. Katsoin ne aina ja mulla oli omat suosikit siellä, Diandra vastasi hymyillen.Idols-voittajan viikko sunnuntaina 13. toukokuuta 2012 kello 19.30 MTV3-kanavalla!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja