Mainos

Hyväsydäminen mies leikkaa vanhojen löytökoirien turkkeja: "Uskon, että tällä tavoin ne pääsevät rakastavaan kotiin"

Koiratrimmaaja haluaa tarjota löytöeläinkoirille mahdollisuuden rakastavaan kotiin. 

Vanhat koirat tarvitsevat rakkautta yhtä paljon kuin nuoretkin. Valitettavasti kovin monen vanhemman koiran ei ole helppoa löytää kotia. Pitkään löytöeläinkodissa olleiden ulkonäkö on voinut kärsiä, jolloin uuden kodin löytäminen on entistä haastavampaa.

Hyväsydäminen koiratrimmaaja on kuitenkin päättänyt auttaa näitä eläinparkoja. Mark Imhof -niminen mies ehostaa koirien ulkonäköä muun muassa trimmauksen ja pesun avulla. Näiden toimenpiteiden avulla mies toivoo koirien löytävän helpommin itselleen rakastavan kodin.

Vaimo inspiroi vapaaehtoistyöhön

Imhof ryhtyi vapaaehtoiseksi koirien auttajaksi vaimonsa inspiroimana. Vaimo oli huolissaan, että miehen intohimo koiria kohtaan valuu hukkaan hänen nykyisessä työssään.

– Hän tietää, kuinka iloiseksi tulen eläinten kanssa työskentelystä. Olen nähnyt paljon tällaisia muutoksia ja uskon, että trimmauksen avulla ne pääsevät rakastavaan kotiin, Imhof kertoo. 

Vaimo oli muistuttanut miestään myös siitä, kuinka likaiselta heidän oma koiransa näytti, kun he hakivat sen löytökodista. Päätöstä vapaaehtoistyön aloittamisesta ei tarvinnut kauaa miettiä. 

Mies vieraileekin nyt säännöllisesti newyorkilaisessa löytöeläinkodissa, ja keskittyy erityisesti vanhempien koirien auttamiseen.

Ennen ja jälkeen -kuvat todistavat, kuinka mielettömän muutoksen turkin leikkaus voi saada aikaiseksi. Nämä koirat näyttävät jälleen pennuilta! 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Myös tämä kaltoinkohdeltu koira sai uuden mahdollisuuden – katso video:

2:28

Lähde: Boredpanda

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.