Huuhkajien huolenaiheesta lupaava tieto – "Edistynyt jatkuvasti"

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Kaan Kairisesta saatiin tshekkimedian välityksellä lupaavaa tietoa. Eurooppa-liigan ottelussa viikko sitten kyproslaista Arista vastaan nilkkansa loukannut Kairinen nähtiin pelin jälkeen konkkaavan kainalosauvoilla, mutta tällä viikolla saatiin myös positiivisia tietoja.

Sparta Prahan tanskalainen manageri Brian Priske kertoi tshekkiläiselle iSportille Kairisen tilanteesta, kun Huuhkajien elintärkeään Slovenia-otteluun on aikaa enää reilut kaksi viikkoa.

– Kairinen on harjoitellut viimeiset pari päivää itsekseen ja kuntoutuminen on edistynyt jatkuvasti. En osaa sanoa vielä, pystyykö hän pelaamaan lauantaina (sarjaottelussa Plzeniä vastaan), Priske kommentoi.

Tietoja voi pitää Markku Kanervan ja Huuhkajien kannalta rohkaisevina, sillä Kairinen ei päässyt viikon takaisen loukkaantumisensa seurauksena kentältä pois omin avuin.

Sparta Prahassa hurjia kehitysaskeleita ottanut Kairinen on kasvanut Huuhkajien keskikentän yhdeksi avainpelaajaksi EM-karsintojen aikana. Syyskuun EM-karsintaotteluissa Kazakstania ja Tanskaa vastaan Kairinen pelasi täydet minuutit.

Suomi kohtaa EM-kisapaikan kannalta huipputärkeissä karsintaotteluissa lokakuussa vieraskentällä Slovenian ja sen jälkeen kotikentällä Kazakstanin.

 

  

Lue myös:

    Uusimmat