Huuhkajien EM-kisaryhmään tyrkyllä kiintoisia nimiä – "Jopa muutamat Valioliiga-seurat ovat tarkkailleet"

Nämä maat Suomi kohtaa ensi kesänä jalkapallon EM-kisoissa – fanien ei tarvitse matkustaa kauas 4:05
Videolla kuvaa Huuhkajien EM-lohkoarvonnasta.

MTV Urheilun toimittaja Timo Innanen nimesi neljä pelaajaa, joilla on oiva mahdollisuus murtautua Suomen jalkapallomaajoukkueen ensi kesän EM-miehistöön.

Roman Eremenko, FK Rostov

32-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja on pelannut mainion kauden talousvaikeuksista kärsivässä seurajoukkueessaan. Eremenko on johdattanut joukkueensa sarjan kärkikastiin. Mikäli taituri suostuu sitoutumaan kunnolla Huuhkajien toimintaan, ottanee hän paikkansa ryhmityksessä Teemu Pukin viereltä.

Nicholas Hämäläinen, Kilmarnock FC

Englannin Mestaruussarjassa pelaavan QPR:n sopimuspelaaja on esiintynyt hyvin sarjataulukossa viidentenä majailevan skotlantilaisseuran riveissä. Nopea ja sähäkkä vasen laitapuolustaja on tehnyt suuren vaikutuksen peliesityksillään. Jopa muutamat Valioliiga-seurat ovat tarkkailleet 22-vuotiaan pelurin edesottamuksia.

Aapo Halme, Barnsley

21-vuotias hujoppi on ollut Pikkuhuuhkajien tukipylväs. Seurajoukkueessaan HJK:n kasvatti on pelannut viime aikoina myös keskialueen pohjalla. Mikäli kehitys jatkuu vahvana, voi toppari nousta ensi vuonna Huuhkajien EM-kisamiehistöön mukaan. Halme on saanut Englannin Mestaruusssarjassa otteisiinsa kovuutta.

Niklas Moisander, Werder Bremen

Taitava toppari toisi leveyttä ja laatua Huuhkajien takalinjoille, mutta vielä on hämärän peitossa se, haluaako päävalmentaja Markku Kanerva maajoukkueuransa jo lopettaneen topparin miehistöönsä? Varmaa lienee se, että Moisanderin rooli olisi aiempaa pienempi. Olisiko TPS:n kasvatti siihen valmis?

Lue myös:

    Uusimmat