Huuhkajat saamassa loistouutisia Glasgow'sta?

3:00
Tiistain Tulosruutu välitti Huuhkajien tunnelmia lohkopäätöksen jälkeen.

Kroatia ja Skotlanti ovat avausjakson jälkeen tasalukemissa EM-jalkapallon D-lohkon päätöskierroksen ottelussa Glasgow'ssa. Tulos on toivottu Suomen jatkohaaveiden kannalta.

Kroatia siirtyi 17. minuutilla johtoon, kun Nikola Vlasic jatkoi pallon vasemmalla jalallaan verkkoon Ivan Perisicin puskusta. Skotlanti tuli kuitenkin jakson loppuminuuteilla tasoihin, kun keskikenttäpelaaja Callum McGregor täräytti kovaan paikkaan maajoukkueuransa avausmaalin. Kuti rangaistusalueen rajalta painui vasempaan alakulmaan.

Tauolle siirryttiin 1–1-lukemissa.

Kroatia ja Skotlanti ovat kahden ottelun jälkeen lohkon hännillä kolmantena ja neljäntenä, kun kummallakin on kasassa yksi piste. Parhaillaan vastakkain pelaavat Tshekki ja Englanti ovat lohkon kärjessä neljässä pinnassa.

B-lohkossa kolmanneksi kolmella pisteellä sijoittuneen Suomen jatkohaaveille tasapeli Kroatian ja Skotlannin ottelusta olisi suotuisa: tuolloin D-lohkon kolmonen, joka olisi maalieron turvin Kroatia, jäisi lohkokolmosten vertailussa Huuhkajien taakse.

Jos ottelu sen sijaan päättyisi jommankumman voittoon, D-lohkon kolmonen nousisi lohkokolmosten vertailussa Suomen edelle.

Kuudesta lohkokolmosesta neljä parasta etenee pudotuspeleihin. Huuhkajien edellä kolmosten vertailussa ovat lohkopelinsä päättäneistä maista Sveitsi ja Ukraina. Suomen jatkopaikan kohtalo ratkeaa huomenna keskiviikkona.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja