Huuhkajat-kaksikko sai jääkylmää kyytiä – pitkään varjojen mailla kulkenut tähtihyökkääjä löytämässä kadonnutta virettään

Huuhkajat-kaksikko Jesse Jorosen ja Simon Skrabbin edustama Brescia sai kylmää kyytiä, kun se koki tylyn 0-6-tappion Interille keskiviikon Serie A -kierroksella.

Sarjakolmosena majaileva Inter aloitti ottelun vauhdikkaasti, kun se iski pallon ensimmäisen kerran suomalaisvahti Jorosen selän taakse jo viidennellä peliminuutilla.

Inter tykitti pelivälineen ensimmäisen puoliajan aikana vielä kahdesti verkkoon, ja tauolle mentiin 3-0-lukemissa.

Suurseura Inter ei hidastanut tahtiaan toisella puoliajalla, vaan iski pallon Jorosen vartioimaan maaliin vielä kolmesti, joten Brescia joutui poistumaan Milanosta tyly 0-6-tappio niskassaan.

Ottelun suureksi tähdeksi nousi viime vuosina sivuraiteille urallaan ajautunut Interin tähtihyökkääjä Alexis Sanchez, joka upotti pallon pilkulta Jorosen selän taakse. Osuma oli Sanchezille vasta kauden toinen. Sanchez teki oman maalinsa lisäksi esityön Ashley Youngin ja Roberto Gagliardinin osumiin.

Inter-luotsi Antonio Conte piti näkemästään.

– Sanchez on pääsemässä hyvään iskuun. Hän ei ole vielä se Sanchez, johon tykästyin Englannissa, mutta hän on oikealla tiellä, Conte sanoo Reutersin mukaan.

Jorosen lisäksi kentällä nähtiin myös Simon Skrabb, joka vaihdettiin kentältä ensimmäisen puoliajan jälkeen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja