Hurjasti laihtunut suosikkinäyttelijä: Säikähdin kiloja

Susanna Indrénillä on taustalla muutosten vuosi.

Entinen Salatut elämät -tähti Susanna Indrén, 46, pudotti painoaan kymmeniä kiloja. Hän kokee olonsa keventyneen myös henkisesti laihdutusprojektin jälkeen.

– Miellän, ettei se ole pelkästään ne fyysiset kilot. Se on ehkä myös psyykkiset kilot. Jos minulla on X-määrä kiloja lähtenyt fyysisesti, niin kiloja on lähtenyt X potenssiin kaksi henkisesti, hän kuvailee MTV3.fille Funky Ladyn ja Férrerin 20-vuotisjuhlanäytöksessä.

Töitä kovasti paiskiva suosikkinäyttelijä on huomannut selkeän muutoksen myös olotilassaan.

– Olen pirteämpi ja energisempi. Ei se ole muuttanut minua, mutta pirteys ja energisyys tekevät hyvää tässä elämässä, hän pohtii.

Indren karisti kilonsa määrätietoisella ruokavaliolla. Kilot olivat tulleet yllättäen raskauden jälkeen.

– Olin silloin äitiyslomalla. Olin ennen raskautta ja sen jälkeen hoikassa kunnossa. Kotona oleminen vauvan kanssa toi ne kilot. Säikähdin siinä vaiheessa, kun piti mennä aikuisten ilmoille. Säikähdin, ettei näillä kiloilla sinne mennä, hän muistelee.

Energiaa pursuava Indrén viihtyy tällä hetkellä sinkkuna, mutta hän on avoin uusille mahdollisuuksille. Hänen pitkä suhteensa päättyi alkuvuonna eroon. Se mietityttää häntä ajoittain edelleen.

– Välillä tulee takapakkia, ja välillä taas mennään eteenpäin. Ne ovat niitä asioita, joille ei mitään voi. Maailman kulkua ei voi muuttaa, eikä ketään voi muuttaa. On otettava vastaan, mitä saa. Se on ehdoton mottoni. Kaikkea ei saa, mitä haluaa, vaikka kuinka iskisi jalkaa maahan. Sitten tulee aivan odottamattomia tarjouksia, joista vain täytyy ottaa kiinni, hän kuvailee.

– Vaikka kuinka ei tekisi mieli laittaa ovi kiinni, mutta oven laittaessa kiinni toinen avautuu, hän kuvailee optimisesti.

Susannan mukaan hänellä on entisen miesystävänsä kanssa hankalat välit.

– Se tekee tietysti kamalan kurjaksi tämän asian, hän sanoo.

Perheen 3-vuotias lapsi on nykyisen ratkaisun mukaan viikon äitinsä ja viikon isänsä luona. Hänen hyvinvointinsa on Indrénille ykkösasia.

– Haluan nimenomaan keskittyä vain ja ainoastaan siihen, että miten lapsi voi. Hänen hyvinvointinsa menee ihan kaiken edelle, Susanna sanoo päättäväisesti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat