Hurjasti laihtuneen Salkkarit-tähden vinkit painonpudotukseen

Useita kymmeniä kiloja painoaan pudottanut näyttelijä Susanna Indrén kertoo MTV3.fille vinkkinsä painonpudotukseen.

Uuden vuoden myötä kuntosalit täyttyvät joulun herkuttelusta kertyneitä kiloja sulattelevista kuntoilijoista. MTV3.fi pyysi uudesta olemuksestaan nauttivaa Susanna Indréniä antamaan vinkkejä siihen, miten painonpudotus onnistuu.

Salatut elämät -sarjastakin tuttu Susanna hoikistui kymmeniä kiloja viime vuoden aikana. Näyttelijän vaatekoko on pienentynyt numerosta 44–46 numeroon 38. Indrén laihdutti myös vuonna 2008 noin 20 kiloa.

– Ruokavaliossa ja kuntoilussa tärkeintä on kokonaisuus. Täytyy sanoa, että kesästä asti olen asunut kuntosalilla. Voin kuitenkin lohduttaa, että kun vain pääsee vauhtiin, niin kuntoiluun tulee himo ja sen tuomasta endorfiinista nauttii, Indrén tsemppaa.

Usein kuntoilemaan suunnataan vauhdilla ja herkut jätetään saman tien pois. Susanna kuitenkin muistuttaa, että on eräs tärkeä asia, johon on hyvä kiinnittää huomiota ennen kuntoilun aloittamista.

– Tärkeintä on laittaa suolisto kuntoon. Itselläni se onnistui luontaistuotteella, entsyymijuomalla. Sen nauttimisen jälkeen ei tee enää mieli makeaa ja elimistö kertoo, mitä se haluaa. Makeanhimo häviää ja yhtäkkiä tekeekin mieli kurkkua ja salaattia, Indrén kertoo.

Susannalla on takana huima painonpudotus, mutta tänä vuonna hän keskittyy hyvän kunnon ja terveyden ylläpitämiseen.

– Omasta mielestäni nyt on hyvä, ei liikaa saa laihduttaa. 21-vuotias poikanikin on ollut jo huolissaan, että äiti oletko anorektinen?

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat