Hurja mies – Erling Braut Haaland iski jälleen Mestarien liigassa: "Ihan älytöntä"

Tämä on harvalle uutinen, mutta kerrotaan se silti. Erling Braut Haaland on maalannut jalkapallon Mestarien liigassa.

Mestarien liigan edelliskauden maalikuninkaan tuorein osuma syntyi Borussia Dortmundin Mestarien liiga -sesongin ensimmäisen ottelun avausjaksolla turkkilaisen Besiktasin vieraana.

Jude Bellingham petasi pallon Haalandille maalin eteen, ja 21-vuotias norjalainen puttasi joukkueensa  2–0-vierasjohtoon, kun menossa oli ensimmäisen puoliajan lisäajan kolmas minuutti.

Haalandin maaliputki on Dortmundin ja Norjan maajoukkueen ottelut mukaan lukien kuuden ottelun mittainen. Hän on iskenyt putken aikana yhdeksän maalia.

– Ihan älytöntä millä tahdilla norjalainen näitä häkkejään nakuttaa, C Moren selostaja Kim Kallström mehusteli.

Näet Haalandin osuman ylälaidan videolta.

Haalandille syötön tarjonnut Jude Bellingham teki Dortmundin ensimmäisen osuman, kun menossa oli ottelun 20. minuutti.

Dortmund voitti ottelun lopulta maalein 2–1. Francisco Montero viimeisteli Besiktasin ainokaisen toisen puoliajan lisäajalla.

Haaland oli ennen tätä kautta pelannut Mestarien liigassa 16 ottelua ja tehnyt 20 maalia. Norjalainen sai 20 maalia kasaan nopeimmin Mestarien liigan historiassa, vain 14 ottelussa.