Hulvaton video: 85-vuotias isoäiti käyttää Googlen älykaiutinta ensimmäistä kertaa – "Tämä on mysteeri"

Miten onnistuu reippaan 85-vuotiaan isoäidin ensimmäinen älykaiutin-kokeilu? Hauska video on noussut internetissä ilmiöksi.

Floridassa asuva 85-vuotias Maria Actis sai yllättyä jouluna, kun lahjapaketista paljastui uutta teknologiaa: lapsenlapsensa tyttöystävältä suloinen isoäiti sai Google Home Mini -älykaiuttimen.

Google Home -älykaiutinta ohjataan puheella, ja sen avulla voi esimerkiksi hakea tietoa verkosta tai pyytää soittamaan musiikkia viihde-elektroniikan avulla.


Vahvalla italian aksentilla puhuva Maria oli lahjasta hyvin innoissaan, ja päättikin kokeilla sitä heti. Käyttö ei kuitenkaan osoittautunut isoäidille aivan yksinkertaiseksi.

Marian lapsenlapsi Ben Actis päätti kuvata isoäidin ensimmäisen kokeilun, ja nyt Youtubeen ladattu hupaisa video on kerännyt jo yli puolitoista miljoonaa katselukertaa.

Google Home -kaiuttimen kanssa keskustelevan Marian suussa Google taipuu ”Goo Gooksi”, jota kaiutin ei oikein ymmärrä. Kun älykaiutin lopulta vastaa Marian kysymykseen säästä, on isoäiti silminnähden ihmeissään.

– Minua pelottaa, minua pelottaa. Tämä on mysteeri, hän sanoo.

Maria ei saa älykaiutinta soittamaan hänen lempikappalettaan, joka saa isoäidin jo hiukan hermostumaan.

– Tee se, hän käskee kaiutinta perheen nauraessa taustalla.

Lähteet: NBC New York, People, Youtube

***

6:35

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja