Huippukokki vinkkaa: Näin otat kaiken irti wokkipannusta

Wokki on helppoa ja nopeaa arkiruokaa, joka sopii myös juhlavampaan ruokapöytään. HK:n tuotekehityskokki Tero Honkaniemi kertoo Lihakoulu-blogissa vinkkinsä siihen, kuinka wokin valmistamisessa onnistuu takuuvarmasti.

Kun ajatuksena on valmistaa herkullista ruokaa nopeasti, on wokki loistava vaihtoehto. Nopeasti kypsyvät porsaan kinkkusuikaleet ja oman maun mukaan valitut kasvikset muodostavat oikein maustettuna mitä parhaimman yhdistelmän, joka sopii niin arkiruoaksi kuin juhlavampaan pöytään.

– Idea on se, että kaikki tapahtuu nopeasti ja lämpötila on aika kuuma, Honkaniemi neuvoo blogissaan.

Kannattaa olla myös tarkkana sen kanssa, millaista lihaa wokin raaka-aineeksi valitsee.

– Käytän ihan ohueksi leikattuja porsaan kinkkusuikaleita, jotka kypsyvät todella nopeasti. Porsaan lihasuikaleita ei kannata wokkiin käyttää, sillä ne vaativat niin pitkän kypsennysajan, että ne käyvät paremmin pataruokiin, Honkaniemi vinkkaa.

Katso Tero Honkaniemen Lihakoulu-blogista, kuinka herkullinen wokki valmistuu!

Lue myös:

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat