Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Huippukokki vinkkaa: Näin otat kaiken irti wokkipannusta

Wokki valmistuu kotioloissakin nopeasti ja helposti.
Wokki valmistuu kotioloissakin nopeasti ja helposti.Shutterstock
Julkaistu 17.11.2013 13:11(Päivitetty 18.11.2013 07:52)

Wokki on helppoa ja nopeaa arkiruokaa, joka sopii myös juhlavampaan ruokapöytään. HK:n tuotekehityskokki Tero Honkaniemi kertoo Lihakoulu-blogissa vinkkinsä siihen, kuinka wokin valmistamisessa onnistuu takuuvarmasti.

Kun ajatuksena on valmistaa herkullista ruokaa nopeasti, on wokki loistava vaihtoehto. Nopeasti kypsyvät porsaan kinkkusuikaleet ja oman maun mukaan valitut kasvikset muodostavat oikein maustettuna mitä parhaimman yhdistelmän, joka sopii niin arkiruoaksi kuin juhlavampaan pöytään.

– Idea on se, että kaikki tapahtuu nopeasti ja lämpötila on aika kuuma, Honkaniemi neuvoo blogissaan.

Kannattaa olla myös tarkkana sen kanssa, millaista lihaa wokin raaka-aineeksi valitsee.

– Käytän ihan ohueksi leikattuja porsaan kinkkusuikaleita, jotka kypsyvät todella nopeasti. Porsaan lihasuikaleita ei kannata wokkiin käyttää, sillä ne vaativat niin pitkän kypsennysajan, että ne käyvät paremmin pataruokiin, Honkaniemi vinkkaa.

Katso Tero Honkaniemen Lihakoulu-blogista, kuinka herkullinen wokki valmistuu!

Lue myös:

Lihaa voi valmistaa monella tapaa

Lihakoulu: Mitä porsaan eri osista voi valmistaa?

Lihakoulu: Mitä naudan eri osista voi valmista?

Kuvat: Shutterstock

Lisää aiheesta:

Hittiohje! Hanna Sumarin lohiruoka valmistuu vartissa ja "onnistuu vääjäämättä"Nerokas ateria kalapuikoista ja vartissa valmistuva hittilohi – nyt on helppoa kalaruokaa!Kari Aihinen paljastaa pomminvarman tavan mureaan lihaanUskallatko maistaa? Henri Alén ylistää yllättävää grilliruokaa: "Mahtava ja aivan liian vähän käytetty raaka-aine!"Emma vinkkaa superhelpon lohiruoan: Vain muutama raaka-aine, valmista alle 20 minuutissa, mutta sopii silti vaikka pääsiäispöytään!Älä heitä maun salaisuutta roskakoriin! Tee näin, aina kun valmistat kanaa
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 08:31
    Sairaudet ja taudit

    Eikö pissaaminen onnistu? Urologi kertoo, mikä on virtsaumpi

  • 07:00
    Ravintolat

    Neljän ruokalajin illallinen alle 13 eurolla – Henri Alénin ravintolassa tapahtuu marraskuussa kummia

  • 06:11
    Sienet

    Kohtalokas ateria Rovaniemellä 1978 muutti kaiken – salakavalan pulkkosienen vaarallisuuden syy on mysteeri

  • 00:00
    Horoskooppi

    Viikkohoroskooppi

  • Eilen18:50
    Muistisairaudet

    Muistisairaus haastaa läheiset – tällainen koti on turvallinen