Hugh Grantille jäätävää tylytystä – diktaattoreitakin pahempi!

Brittinäyttelijä Hugh Grant ei saa osakseen kovin mairittelevia kommentteja talkshow-isäntä Jon Stewartilta. Stewart tylyttää miestä diktaattoreitakin suuremmaksi maanvaivaksi.

Brittitähti Hugh Grant ei tule enää koskaan saamaan kutsua Daily Show -keskusteluohjelmaan, mikäli ohjelmaa vetävällä Jon Stewartilla on asiaan sanomista. Stewart avautui hiljattain Grantin muutaman vuoden takaisesta käytöksestä tylyttäen miestä kovin sanankääntein, raportoi viihdesivusto E!Online.

Sivuston mukaan Stewart uskoutui huonoista Grant-kokemuksistaan ollessaan viime viikolla koomikko Stephen Colbertin jututettavana New Jerseyn elokuvajuhlilla. Hänen mukaansa Grant on ollut koko Daily Show'n historian kammottavin vieras.

– Hän vain v******i kaikille koko ajan ja oli varsinainen kiusankappale. Ja meillä on sentään ollut vieraana diktaattoreitakin, Stewart huomautti.

Millaisia oikkuja Stewart sai Grantilta kestää? Lue lisää:Hugh Grantille jäätävää tylytystä – diktaattoreitakin pahempi!

BRIDGET JONES - ELÄMÄ JATKUU Subin maanantaileffana 17. joulukuuta klo 21.00. Osallistu Subin kuukauden leffaskabaan ja voita maukkaita palkintoja!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat