Hugh Grant avautuu viimein lapsestaan

Hollywood-hurmuri Hugh Grant yllätti, kun puheenaihe kääntyi yllättäen erilaiseksi.

Hugh Grant on vakiinnuttanut paikkansa hameväen sydämissä siitä lähtien, kun hän teki todellisen läpimurtonsa Nothing Hill -elokuvassa. The Guardian -lehden haastattelussa mies paljastaa yllättäen harvinaisia tosiasioita, kun 51-vuotias mies jutteli avoimesti syyskuussa syntyneestä lapsestaan. Yllättävä avautuminen hämmästytti, sillä mies ei ole aikaisemmin lapsestaan juurikaan julkisuudessa puhunut. Hän paljastaa, että miehellä on Tabitha-niminen tytär entisen tyttöystävän Tinglan Hongin kanssa. Mies kertoo valinneensa tyttären brittitaustaisen nimen.

– Pidän tyttärestäni kovasti. Fantastista. Onko hän muuttanut elämääni? En ole varma, hän pohtii.

Grant toteaa, ettei lapsi ole toistaiseksi muuttanut hänen elämäänsä. Epäsuoria muutoksia miehen ajatteluatavassa on kuitenkin tapahtunut, sillä hän myöntää tuntevansa olonsa paremmaksi ihmiseksi.

– Tunnen, että ajattelen vähemmän itseäni lapsen myötä. Minulla on myös muuta perhettä, josta pidän huolta. Isäni on vanhemmanpuoleinen, eikä hän voi nykyään kovinkaan hyvin, joten asiat eivät ole koskaan pyörineet pelkästään ympärilläni, hän miettii.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat