Mainos

Huawein uusi aktiivisuusranneke sisältää suomalaisyrityksen teknologiaa

Huawei on esitellyt uudet Band 2 ja Band 2 Pro -aktiivisuusrannekkeensa. Pro-malli tarjoaa kaksikosta huomattavasti edistyneemmät ominaisuudet usein lisätoiminnoin.

Perinteisten aktiivisuusrannekkeiden toimintojen, kuten askelmäärän ja liikutun matkan seuraamisen ohella Band 2 Pro mahdollistaa maksimaalisen hapenottokyvyn, eli hengitys- ja verenkiertoelimistön kyvyn kuljettaa happea maksimaalisessa rasituksessa, arvioinnin. Arvion tarkkuudeksi kerrotaan 95 prosenttia. Käytössä Band 2 Prossa on suomalaisen Firstbeatin järjestelmä, joka analysoi sykettä ja juoksuharjoitusta ja tarjoaa sen perusteella ehdotuksia.

Band 2 Prossa on Band 2 -perusversioon nähden lisänä myös GPS-paikannus sekä edistynyt TruSleep-uniseuranta. Molemmissa on mukana sykemittari, joka mittaa sykettä jatkuvasti tasaisin väliajoin, kun ranneke on käytössä. Näyttönä on pienikokoinen passiivimatriisi-OLED-näyttö.

Vedenkestävyydeltään laitteet on luokiteltu 5 ATM -tasolle, joten ne kestävät upotuksen jopa 50 metrin syvyyteen asti.

Rannekkeiden valmiusajaksi kerrotaan 21 päivää. GPS-tilassa Band 2 Pron akku kestää 3,5 tuntia.

Band 2:n ja Band 2 Pron hinnoista tai saatavuudesta Suomessa ei ole vielä tietoa. Värivaihtoehtoja tulevat olemaan musta, sininen ja punainen.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.