Mainos

HS: Yle saattaa luopua Tampereen Tohlopin tiloista

Yleisradio saattaa luopua Tampereen Tohlopin tiloista, kertoo Helsingin Sanomat. Lehden mukaan Yle etsii säästöjä ja tekee lähiaikoina selvityksen kaikkien tilojensa toimivuudesta ja tarpeellisuudesta.

- Parin vuoden aikana pitää tehdä päätös, mitä Tampereen tiloille tehdään, sanoi Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivinen lehdessä.

Kivinen arvioi, että Yle ei todennäköisesti tarvitse Tampereen isojen studioiden tyyppisiä tiloja 5-7 vuoden päästä, sillä myös Helsingin isot studiot ovat vajaakäytössä.

Hänen mukaansa yksi vaihtoehto on, että Tohlopin tiloista luovutaan ja tilalle etsitään tilat Tampereen keskustasta. Kivisen mukaan Ylellä ei ole mitään suunnitelmia siirtää ajankohtais- tai muita toimintoja pois Tampereelta.

Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnasta vastaava päätoimittaja Atte Jääskeläinen kertoo, että toimitiloja koskevan selvityksen on määrä valmistua kevään aikana.

- Sellaisia suunnitelmia, että ajankohtaistoiminta Tampereella lakkaisi tai se siirrettäisiin Helsinkiin, ei ole, Jääskeläinen vahvisti STT:lle.

Tohlopissa työskentelee noin 400 ihmistä.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.