HS: Rosa Meriläiseltä avoin kirjoitus arasta aiheesta: "Moni taipuu mieluummin epätyydyttävään seksiin"

Kirjailija ja politiikko Rosa Meriläinen kirjoittaa Helsingin Sanomien kolumnissaan arasta aiheesta, joka koskettaa monia naisia. 

Kolumni käsittelee lantionpohjatreeniä, johon Rosa Meriläinen kannustaa naisia.

Hän toteaa kolumnissaan, että vaikka lantionpohjajumppa parantaisi helposti elämänlaatua, yllättävän moni taipuu mieluummin epätyydyttävään seksiin ja aikuisvaippoihin.

Meriläinen kertoo myös omasta historiastaan treenikuulien kanssa. Aluksi treenit eivät meinanneet sujua muun muassa tiedonpuutteen vuoksi. 

– Nuorisolaisena menin ja hankin itselleni geishakuulat. En tiedä, oliko silloin edes kunnollisia treenikuulia myytävänä, Meriläinen muistelee. 

– Imuroin kommuunini lattian vain nähdäkseni, miten mehustamani kuulat vierivät vastapestyllä lattialla noustuani rivakasti kyykystä. Se treenikerta jäi yhteen.

Nyt hän kertoo ostaneensa sarjan oikeita treenikuulia, joiden mukana tuli kunnolliset ohjeet. Hän muistuttaa myös rentoutumisen tärkeydestä treenin ohessa. 

– Ensikokeilussa onnistuin ylisuorittamaan homman niin, että sain koko lantionpohjani vuorokaudeksi kramppiin. Ilmeisesti onnistuin tekemään tosi pahan hapotustreenin. Eli puristusta pitää seurata rentoutus ja palautumistauot.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja