Horoskooppimerkkisi paljastaa: Tämä on viehättävin piirteesi

Onko horoskooppimerkkisi romantikko, vai sittenkin eloisa tai hurmaavan karismaattinen? Lue, millaisia ovat eri tähtimerkkien parhaat puolet!

Oinas: Rohkea

Oinas on äärettömän rohkea: hän ei epäröi jahdata sitä, mitä haluaa! Oinas luottaa itseensä ja vaikuttaa jopa pelottomalta. Hän uskaltaa tehdä rohkeita siirtoja.

Härkä: Sensuelli

Härkä arvostaa elämän hyviä asioita. Treffeillä hän on upea kumppani, joka ottaa huomioon rakkaansa kaikki aistit. Treffit Härän kanssa voivatkin olla suorastaan hypnoottiset!

Kaksoset: Eloisa

Kaksoset on juhlien sielu ja sydän. Hän on kuin viihdekeskus, joka on kuin ihmeen kaupalla ottanut ihmisen muodon. Hän osaa keskustella ja tietääkin hauskoja pikkufaktoja melkein mistä tahansa aiheesta!

Rapu: Myötätuntoinen

Rapu uhkuu ympärilleen huolenpitäjän vaikutelmaa. Hän ei päästä ketä tahansa lähelleen, mutta jos olet jo sisäpiirissä, Rapu tekee vuoksesi melkein mitä vain. Hän on hyvä lohduttaja ja kuuntelija, kertoo RD.com.

Leijona: Karismaattinen

Leijonalla saattaa olla iso ego, ja hän rakastaa valokeilaa. Onneksi Leijona on myös lämmin ja saa muiden olon tuntumaan erityiseltä. Hän hurmaa sinut karismallaan!

Neitsyt: Älykäs

Neitsyt on taipuvainen perfektionismiin, mutta se on vain oire hänen älykkyydestään! Neitsyt näkee muiden läpi ja ymmärtää heti heitä syvällisellä tasolla. Hän on seksikäs älykkö, joka on analyyttinen ja tehokas. Hän haluaa olla paras mahdollinen versio itsestään – ja näkee myös sinussa mahdollisuuden suuriin tekoihin.

Vaaka: Luotettava

Vaaka ei pidä yksinolosta ja hän tekeekin kovasti töitä ihmissuhteidensa eteen. Vaaka rakentaa siltoja ihmisten välille ja hänelle uskaltaakin paljastaa sisimpänsä.

Skorpioni: Intohimoinen

Skorpionia sanotaan seksin saralla intohimoiseksi, mutta hän on intensiivinen myös muilla elämän osa-alueilla. Skorpioni voi jopa pelottaa muita; hän saa sinut taatusti tuntemaan, että olet elossa!

Jousimies: Aurinkoisuus

Jousimiehen hymy voittaa muut puolelleen. Hän löytää mistä tahansa joko huumoria tai hyviä puolia. Jousimies on vapaa sielu, joka rakastaa seuraa – ja säteilee seuralaisilleen sisäistä aurinkoa.

Kauris: Luotettava

Ihmiset pitävät varmuutta usein tylsänä, mutta silti useimmat haluavat luotettavuutta – ja sitä Kauriilta löytyy. Kauris on eläinradan merkeistä aikuinen: hän on luotettava ja sitoutunut, siis täydellistä puolisomateriaalia!

Vesimies: Mielenkiintoinen

Vesimies on luova ja pitääkin muut varpaillaan. Hän elää omissa maailmoissaan ja vähät välittää tylsistä säännöistä. Hän luo hauskaa vaikka tyhjästä. Vesimiehen kanssa ei koskaan ole tylsää.

Kalat: Romanttinen

Kalat on koko paketti: hän osaa vietellä, ja haluaa myös täyttää kumppaninsa toiveet. Kalat on haaveileva ja taiteellinen. Hän rakastaa romanssia ja fantasiaa.

Lue myös:

    Uusimmat