Hollywood-tähdeltä jäi aikoinaan väliin tapaaminen prinsessa Dianan kanssa – paljastaa intiimin, mutta arkisen syyn: "Luonto kutsui"

Pekka tapasi prinsessa Dianan ja jalat olivat mennä alta:"Olin ihan hyytelöä" 1:37
Pekka tapasi prinsessa Dianan ja jalat olivat mennä alta: "Olin ihan hyytelöä"

Jamie Lee Curtisilta meni vuonna 1995 sivu suun mahdollisuus tavata prinsessa Diana Fierce Creatures -elokuvan kuvauksissa.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Jamie Lee Curtis, 64, oli vuonna 1995 Lontoossa kuvaamassa komediaelokuvaa Fierce Creatures, ja eräänä päivänä kuvausryhmä oli saanut tietää prinsessa Dianan olevan tulossa kuvauspaikkavierailulle lastensa prinssi Williamin ja prinssi Harryn kanssa. Vaikka tieto kuninkaallisten vierailusta tuli hyvissä ajoin, jäi se Curtisilta väliin – varsin ymmärrettävästä syystä. 

– Kuvasimme koko aamun, ja sitten pidimme teetauon, ja minulle se oli pissatauko. Hyppäsin golfkärryyn ja ajoin kolme kilometriä pukuhuoneelleni, Curtis kertoi hiljattain Apple Fitness+ -palvelun Time To Walk -jaksossa. 

– Olin pukuhuoneessani pissaamassa kun oveani hakattiin, että "prinsessa Diana on täällä".

Curtisin kannalta valitettavaa oli, että kun hän palasi paikalle, Diana ja hänen lapsensa olivat jo poistumassa paikalta, ja heidän peräänsä juokseminen olisi ollut sopimatonta. Tapaus jäi harmittamaan Curtisia, joka myöhemmin lähetti Dianalle kirjeen suoraan tämän kotiin Kensingtonin palatsiin ja pahoitteli, etteivät he olleet tavanneet kuvauksissa. 

Näyttelijän mukaan hän kertoi kirjeessään Dianalle odottaneensa tämän tapaamista kovasti, sillä ihaili tätä vahvasti.

– Valitettavasti luonto kutsui, emmekä saa kovinkaan paljon taukoja, joten valitsin luonnon sinun sijaasi, vaikken tiennyt, että olit saapumassa juuri sillä hetkellä, Curtis kertoo kirjoittaneensa Dianalle. 

Seuraavana päivänä Curtis sai odotustensa vastaisesti prinsessa Dianalta vastauksen. Curtis kertoo, että Diana pahoitteli niin ikään sitä, ettei kaksikko ollut tavannut toisiaan.

– Ihailen sinua, ja ymmärrän todellakin, että kun luonto kutsuu, niin valitset sen. Toivon, että saamme elämiemme aikana vielä mahdollisuuden kohdata, Diana oli Curtisin mukaan kirjoittanut hänelle vastauksessaan. 

Näyttelijätähti kertoo, että hänellä on kyseinen kirje yhä tallessa.

Lue myös:

    Uusimmat