HJK otti rumasti kuokkaan Perparim Hetemaj'n paluussa – "Ei ole mikään syy"

Turkulainen Inter oli tyly vieras hallitsevalle mestarille HJK:lle, kun se rökitti kotijoukkueen miesten jalkapalloliigassa komeilla maaleilla 4–1. Kotijoukkueen ilonaiheeksi jäivät paluumuuttaja Perparim Hetemaj'n sisäänajo ja 3 446 katsojan yleisömäärä.

– Iso työ jouduttiin tekemään. Mutta vain kolme pistettä saadaan mukaan tästä, ei ole mikään kuuden pisteen voitto, Interin isoimpiin onnistujiin Matias Tammisen kanssa lukeutunut Petteri Forsell kiteytti.

Vaihtopelaajana aloittanut ja tauon jälkeen Johannes Yli-Kokon tilalle vaihdettu Hetemaj kirmasi peliin näkyvän aktiivisesti niin keski- kuin myös hyökkäysalueella.

– Ei tehty paikoista, vastustaja oli aika kliininen. Itsekin kämmäsin aika hyvän paikan, Hetemaj pohti.

Maailmalle keskikenttäpelaaja siirtyi HJK:sta kesällä 2006 pysähtyen ensin Kreikkaan AEK Ateenaan. Italiassa Hetemaj, 35, pelasi vuodesta 2010 lähtien aina paluuseensa asti. Pitkäaikainen jakso saapasmaassa päättyi 300 Serie A -ottelun jälkeen alemman sarjaportaan Regginassa.

– Harmittaa tämä tulos, odotin parempaa. Joskus tappio voi tehdä hyvää. Vähän on totuttelemista vielä. Jotkut pomppupallot ja miten pallo käyttäytyy – mutta se ei ole mikään syy. Olen pelannut paljon tekonurmella, Hetemaj sanoi.