HJK:n ensi kauden päävalmentaja selviämässä – konkari saamassa unelmasauman

Helsingin Jalkapalloklubin päävalmentajaksi kesken kuluvan kauden nimitetty Toni Korkeakunnas on noussut MTV Urheilun tietojen mukaan ykkösehdokkaaksi seuran valitessa ensi kauden luotsiaan.

Korkeakunnas ja HJK:n johtohenkilöt pyrkivät solmimaan jatkosopimuksen tiettävästi piakkoin, mutta nimiä ei ole vielä papereissa. Molempien osapuolten tahtotila on kuitenkin yhteinen, joten olisi lopulta melkoinen yllätys, mikäli jatkosopimusta ei syntyisikään. 

Kokeneen 55-vuotiaan helsinkiläisluotsin osakkeet nousivat HJK:n valmentajapelissä viime viikkojen aikana tuntuvasti Konferenssiliigan lohkopaikan ja Veikkausliigassa saavutettujen erinomaisten tuloksien myötä. Vaikka Klubin peliesitykset eivät ole varsinaisesti häikäisseet kentällä kuin ajoittain, on tulosta tullut kiitettävällä tavalla. 

Näin HJK taipui torstaina Konferenssiliigan lohkovaiheen avauksessaan PAOKille.

Korkeakunnas on toiminut heinäkuussa alkaneen HJK-pestinsä lisäksi edelleen myös Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen apuvalmentajana. MTV Urheilun tietojen mukaan on sangen todennäköistä, että mikäli sopimus HJK:n kanssa toteutuu, hän ei voi jatkaa ensi vuonna Huuhkajien valmentajana. 

Lue myös:

    Uusimmat