HIM menestyy Englannissa

The Funeral of Hearts -single julkaistiin Englannissa 12. tammikuuta. Ensimmäisen myyntiviikon jälkeen se nousi singlelistalla sijalle 15, mikä on tähän mennessä yhtyeen paras saavutus saarivaltakunnan markkinoilla. Tammikuussa HIM esiintyy Britanniassa seitsemällä paikkakunnalla, ja liput keikoille ovat loppuunmyydyt. Lontoon legendaarisen Astoria-klubin lavalle bändi nousee 23. helmikuuta, mikä on jo kolmas kerta yhtyeelle vajaan vuoden aikana. Tilaisuus on aina ollut loppuunmyyty.

HIM aloitti 19.1. kiertueen Italiasta. Alkuvuoden ja kevään aikana bändi keikkailee mm. Portugalissa, Espanjassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Saksassa.

HIM-yhtyeen uran ensimmäinen kokoelma-albumi And Love Said No julkaistaan 15. maaliskuuta. Kokoelma sisältää 14 yhtyeen suurinta hittiä ja kaksi tuoretta kappaletta. Ensimmäinen single on yhtyeen keikoillakin esitetty cover-versio Neil Diamondin kappaleesta Solitary Man. Kappaleesta kuvattiin video USA:ssa viime viikolla. Ohjaajana toimi Bam "Jackass" Margera.

Lue myös:

    Uusimmat