Mainos

Hillary Clinton kommentoi miehensä naisseikkailuja

Hillary Rodham Clintonin antama henkilökohtainen lehtihaastattelu on noussut Yhdysvaltain uutisotsikoihin. Talk-aikakauslehdessä huomenna julkaistava artikkeli vuoti julkisuuteen viikonvaihteessa. Haastattelussa Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Hillary Clinton kertoo siitä, kuinka hän on kestänyt miehensä Bill Clintonin naisseikkailut.

Clinton, Hillary Rodham, lähik. katsoo vas.


Hillary sanoo miehensä kärsivän "heikkoudesta", joka juontaa juurensa lapsuudessa kärsittyihin traumoihin. Bill Clinton joutui Hillaryn mukaan kestämään äitinsä ja isoäitinsä välisistä rajuista välienselvittelyistä. Rouva Clinton sanoo myös uskoneensa, että ongelma oli hallinnassa. Bill Clintonin äidin kuolema, isän vuonna 1993 tekemä itsemurha sekä läheisen ystävän Vince Fosterin itsemurha saivat kuitenkin Clintonin pois raiteiltaan ja sortumaan suhteeseen Monica Lewinskyn kanssa. Hillary Clinton sanoo, että presidentti Clinton valehteli kuulusteluissa suojellakseen vaimoaan. Hillary painottaa myös sitä, että kaikissa perheissä on ongelmia, joiden kanssa täytyy oppia elämään.

Poliittista dynamiittia

Hillary Clintonin harvinainen haastattelu on herättänyt Yhdysvalloissa erittäin paljon huomiota. Rouva Clinton on antanut erittäin harvoin henkilökohtaisia haastatteluja ja yleensä hän on ollut erittäin haluton puhumaan julkisuudessa perhe-elämästään.

Lehtiartikkelia on käsitelty laajasti päivän uutisissa, ja Yhdysvalloissa uskotaan, että haastattelun antaminen liittyy selvästi Hillary Clintonin mahdolliseen senaattoriehdokkuuteen. Hillary on tunnettu naisasianainen ja hänen omistautumistaan aviomiehelleen on ihmetelty julkisuudessa. Joidenkin arvioiden mukaan haastattelun avulla koitetaan selittää naisäänestäjille sitä, miksi Hillary on kestänyt miehensä uskottomuutta niin pitkään.

Poliittisten toimittajien kommenteissa haastattelua on pidetty poliittisena dynamiittina, sillä jutussa annetaan erittäin arkaluontoista tietoa maan päämiehestä, erityisesti tämän henkilökohtaisista ongelmista.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.