Mainos

Hilkka Ahde sai potkut AKT:sta

Hilkka Ahde on saanut potkut Auto- ja kuljetusalan työntekijäliiton AKT:n viestintäpäällikön tehtävästä.

AKT kertoo tiedotteessaan, että sen hallitus on tänään kokouksessaan päättänyt irtisanoa viestintäpäällikkö Hilkka Ahteen työsuhteen liiton hallituksen ja viestintäpäällikön välillä ilmenneen täydellisen luottamuspulan vuoksi.

Liiton hallitus päätti Ahteen irtisanomisesta äänin 11-9.

Eriävän mielipiteen asiassa jättivät liittosihteeri Arto Sorvali ja hallituksen jäsenet Asko Mäki-Rahkola ja Jarkko Arpula sekä viisi muuta hallituksen jäsentä. AKT:n hallituksessa on 20 jäsentä.

AKT:n tiedotteen mukaan liiton hallitus on valtuuston toimeksiannosta tänään kutsunut ulkopuolisen henkilön selvittämään AKT:ssa ilmenneitä ongelmia toimintatavoissa ja toimintaorganisaatiossa.

Viime yönä tuli tieto, että AKT:n hallitus on kutsuttu koolle ylimääräiseen kokoukseen, jonka syytä ei kerrottu. Kutsun oli esittänyt liiton puheenjohtaja Timo Räty.

AKT:n valtuusto päätti tammikuussa äänestyksen jälkeen, että Räty saa jatkaa tehtävässään työpaikkakiusaamisväitteistä huolimatta. Liiton viestintäpäällikkö Ahde on tehnyt työsuojeluviranomaisille kantelun Rädyn epäasiallisesta käytöksestä.

Kiusaamisväitteitä tutkii myös poliisi.

(MTV3)

Katso Eeva Lehtimäen juttu (Kymmenen uutiset 2.3.2012)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.