Mainos

Hilkka Ahde: Minulle lyötiin tikari sydämeen

Hilkka Ahde kertoo olleensa "epäasiallisen kohtelun ja kiusaamisen uhrina useita vuosia".

Ahde lähestyi tiedotusvälineitä tänään tiedotteella.

– Tämä on ollut äärimmäisen raskasta niin itselleni kuin perheellenikin. Olen nähnyt öisin toistuvasti painajaisia ja olen joutunut turvautumaan unilääkkeisiin saadakseni unta. Asian tultua julkiseksi tekemäni kantelun kautta on viimeinen puoli vuotta ollut vieläkin rankempaa.

– Irtisanomista seuranneen viikon aikana puhelimeni on soinut taukoamatta aamusta iltaan ja media on päivystänyt kotiovellani, Ahde kertoo tiedotteessa.

Ahde ilmoittaa työterveyslääkärin määränneen hänelle sairauslomaa maaliskuun loppuun saakka. Ahteen mukaan väite hänen ja Timo Rädyn välisestä suhteesta on täysin perätön.

Hän viittaa Helsingin Sanomien 11. maaliskuuta julkaisemaan juttuun, joka sisälsi "täysin perättömän väitteen", jonka lähteenä oli "nimettömän huhupuheet".

– Helsingin Sanomat on elämäni vaikeimmassa vaiheessa lyönyt koko voimallaan ison tikarin sydämeeni. Lehti on tehnyt minusta sylkykupin ja alhaisen ihmisen. Helsingin Sanomat on antanut ymmärtää, että työpaikkakiusaamisen syynä olisikin väitetyn seurustelusuhteen loppuminen.

– Kysyn vaan, onko journalismi maassamme mennyt niin alas, että minkä tahansa huhun voi julkaista maan päälehdessä ilman mitään seuraamuksia?

Ahde on pyytänyt asianajajaansa "selvittämään oikeudelliset edellytykset haastaa Helsingin Sanomat kunnianloukkauksesta oikeuteen".

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.