Herttuatar Meghan kirjoitti blogissaan prinsessa Catherinen häistä vuonna 2014

Asiantuntija arvioi prinssien välejä ja kuningattaren perintöä:"Harrylle ei jätetä palaakaan maata" 14:03
William ja Catherine edustivat Harryn ja Meghanin kanssa ensimmäistä kertaa pitkään aikaan kuningatar Elisabetin hautajaisissa syksyllä 2022.

Herttuatar Meghanin vuosia sitten julkaisema blogipostaus on noussut uudelleen tapetille.

Herttuatar Meghanin vuonna 2014 julkaisema blogipostaus on noussut otsikoihin siinä esitettyjen brittikuninkaallisiin liittyvien mielipiteiden vuoksi. Kaksi vuotta ennen puolisonsa prinssi Harryn tapaamista kirjoittamassaan postauksessa Meghan mainitsee muun muassa prinsessa Catherinen ja prinssi Williamin häät.

Tuolloin vielä Pukumiehet-televisiosarjaa tähdittänyt Meghan kirjoitti postauksessaan haaveilleensa lapsena olevansa Tuhkimon sijaan Mahdin prinsessat -animaatiosarjasta tuttu She-Ra-hahmo.

– Pikkutytöt haaveilevat olevansa prinsessoja. Minä oli hullaantunut She-Ra'sta, voiman prinsessasta. Teille, joille viittaus 80-luvun piirrettyyn ei ole tuttu, She-Ra on He-Manin kaksoissisko ja miekkaileva kapinalliskuninkaallinen, joka tunnetaan vahvuudestaan, herttuatar kirjoitti.

– Emme todellakaan puhu Tuhkimosta, hän jatkoi.

Herttuatar kirjoitti, että monet naiset vaikuttavat kantavan prinsessoihin liittyvää "lapsuuden fantasiaansa" vielä aikuisenakin. Hän mainitsi esimerkkinä kiinnostuksen ja ihastelun, joka kohdistui Catherinen ja Williamin häihin vuonna 2011.

– Katsokaapa kuninkaallisia häitä ympäröivää loistoa ja loputonta keskustelua prinsessa Catherinesta, hän raapusti.

Ristiriitaista

Blogipostaus on ristiriidassa Meghanin moneen otteeseen esittämien väitteiden kanssa, joiden mukaan hän ei tiennyt juuri mitään monarkiasta tai kuninkaallisen perheen jäsenistä ennen kuin hän alkoi seurustella prinssi Harryn kanssa vuonna 2016.

Esimerkiksi vuonna 2021 Meghan sanoi Oprah Winfreyn haastattelussa, että hän kasvoi tietämättä liiemmin kuninkaallisesta perheestä. Herttuattaren lapsuudenystävä on kuitenkin väittänyt Meghanin olleen nuorempana "haltioitunut" kuninkaallisista.

Prinssi Harry on allekirjoittanut vaimonsa väitteet siitä, ettei tämä tiennyt paljoa kuninkaallisista ennen kaksikon suhdetta. Harry muun muassa väittää tammikuussa julkaistussa Spare-muistelmateoksessaan, ettei Meghan tiennyt hänen sukulaisistaan miltei mitään ja ettei tämä ollut liiemmin googlannut heitä.

Harryn mukaan Meghan ei esimerkiksi tiennyt, kuka prinssi Andrew on, ja luuli tätä kuningatar Elisabetin avustajaksi, koska tämä oli pidellyt Elisabetin käsilaukkua.

Herttuatar Meghan sulki bloginsa vuonna 2017, hieman ennen hänen ja prinssi Harryn kihlausuutista. 

Lähteet: Daily Mail, Page Six

Lue myös:

    Uusimmat