Näin herttuatar Meghan on puhunut julkisuudessa prinsessa Catherinesta: "Se todella loukkasi tunteitani"

Asiantuntija arvioi prinssien välejä ja kuningattaren perintöä:"Harrylle ei jätetä palaakaan maata" 14:03
William ja Catherine edustivat Harryn ja Meghanin kanssa ensimmäistä kertaa pitkään aikaan kuningatar Elisabetin hautajaisissa syksyllä 2022.

Herttuatar Meghanin välit prinsessa Catherineen ovat jäiset.

Prinssi Harryn ja herttuatar herttuatar Meghanin suhteet muuhun brittikuninkaallisiin ovat tunnetusti erittäin kireät.  Vaikka prinssiveljekset William ja Harry ovat eittämättä ajautuneet viime vuosina erilleen, miten on heidän vaimojensa prinsessa prinsessa Catherinen ja herttuatar Meghanin laita? 

Meghan puhui ensimmäisen kerran julkisesti Katesta haastattelussa kihlauduttuaan prinssi Harryn kanssa marraskuussa 2017.

– Se oli jännittävää. Tarkoitan, että olin nähnyt hänet (Catherinen) jonkin aikaa sitten. En kirjaimellisesti kertonut kenellekään, Meghan sanoi tuolloin Catherinen tapaamisesta.

– Sitten myös William halusi tavata hänet, Harry lisäsi.

– Hän (Catherine) on ollut upea, Meghan ylisti keskeyttäen Harryn.

Nelikko edusti ensimmäisen kerran yhdessä helmikuussa 2018, kun he osallistuivat kuninkaalliseen foorumiin Lontoossa. Tuolloin välit olivat niin ikään hyvät.

– Mielestäni on hyvä, että olemme neljä todella erilaista persoonaa. Meillä kaikilla on sama intohimo muuttaa asioita. Meillä on erilaisia ​​mielipiteitä ja mielestäni nuo mielipiteet toimivat todella, todella hyvin yhteen. Perheen sisäisessä työssä on omat haasteensa, mutta olemme jumissa yhdessä loppuelämämme, Harry kommentoi.

– Yhteisöllisyyttä parhaimmillaan, Meghan komppasi.

Suhteet pariskuntien välillä kuitenkin viilenivät Harryn ja Meghanin astuttua syrjään kuninkaallisista tehtävistä.

Erään yleisen huhun mukaan Kate ja Meghan olivat eri mieltä prinsessa Charlotten kukkaistyttöasusta kuninkaallisissa häissä. Meghanin vahvisti väitteen Oprah Winfreyn kohuhaastattelussa  maaliskuussa 2021.

– Muutama päivä ennen häitä hän oli hermostunut kukkaistyttömekoista ja se sai minut itkemään. Se todella loukkasi tunteitani. Se oli todella raskas hääviikko. Hän oli pahalla tuulella jostakin, mutta hän otti vastuun ja pyysi anteeksi. Hän toi minulle kukkia ja kirjeen, jossa hän pyysi anteeksi. Hän teki sen, mitä tekisin itsekin, jos olisin satuttanut jotakuta.

Samalla Meghan vakuutti, ettei halunnut nöyryyttää Katea kertomuksellaan.

– Hän on hyvä ihminen. Jos rakastat minua, sinun ei tarvitse vihata häntä ja jos rakastat häntä, sinun ei tarvitse vihata minua, hän lisäsi. 

Harryn ja Meghanin kohulausunnot ovat olleet kova isku kuninkaalliselle perheelle, sillä Harry on verrannut elämää hovissa muun muassa eläintarhaan. Välien odotetaan huonontuvan entisestään, kun Netflix julkaisi 8. joulukuuta pariskunnasta kertovan Harry & Meghan -dokumentin, joka aiheutti paheksuntaa jo ennen julkaisuaan.

Dokumenttisarjan trailerissa nähdään lukuisia ennennäkemättömiä, paikoin hyvin henkilökohtaisiakin kuvia parin elämästä. Lisäksi trailerissa vilahtaa myös prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen sekä kuningatarpuoliso Camillan kuva.

Lähde: Hello

Lue myös:

    Uusimmat