He ovat television kuumimmat naispoliisit

Kylmäpäinen etsivä Catherine Willows, kadonneita ihmisiä metsästävä Samantha Spade vai vanhoja rikoksia selvittävä Lilly Rush – kuka television poliisineidoista on sinun suosikkisi?

Rikosten ratkominen ei ole enää vain miesten heiniä. Useisa hittisarjoissa loistavat naispoliisit, joita ilman sarja ei olisi entisensä.

Katso kuvat televisiosarjojen kauneimmista poliiseista alta!

Kathryn Morris

Kathryn Morris esittää Lilly Rushia sarjassa Todistettavasti syyllinen. Nainen on nähty myös elokuvissa Minority Report ja Mindhunters. Vaaleat kutrit ja alati hillitty käytös tekevät naisen roolihahmosta ihastuttavan.

Marg Helgenberger

Rikostutkijoista kertova sarja CSI ei olisi oma itsensä ilman Marg Helgenbergeriä. Nainen on saanut roolistaan Catherine Willowsina useita palkintoehdokkuuksia. Helgenberger on vienyt roolihahmonsa myös videopelien maailmaan. Miesten keskellä todisteita etsivä nainen on todellinen kovis.

Paula Garces

Paula Garces esittää Tina Hanlonia kovanaamaisista poliiseista kertovassa sarjassa Shield. Neito on syntynyt Kolumbiassa, mutta muuttanut jenkkilään nuorella iällään. Kuvankaunis Garces pysäyttäisi rikolliset pelkällä katseellaan.

Poppy Montgomery

Poppy Montgomery etsii rikoksen uhriksi joutuneita tai muutoin kadonneita henkilöitä sarjassa Ilman johtolankaa. Neidon roolihahmo on Samantha Spade. Kadonneita tuskin haittaa tulla nopeaälyisen ja kuvankauniin Spaden löytämäksi!

Sarah Shahi

Suloinen Sarah Shahi ratkoo rikoksia Life-televisiosarjassa. Naisella on sukujuuria Iranissa, ja hän onkin eksoottisen kaunis. Vaikka Life kertookin ensisijaisesti Damian Lewisin esittämän, vankilasta vapautuneen poliisimiehen elämästä, kuvankauniin Shahin roolihahmo Dani Reeseä ei voi olla huomaamatta.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja