Hayley, 36, ehti menehtyä ennen maksasiirrännäistä – perhe löysi koskettavan videon: "Jos kuolen nuorena, tietäkää, että olin onnellinen"

Nuori äiti menehtyi syntymäpäivänään odottaessaan maksasiirrännäistä. Nainen jaksoi kuitenkin säilyttää positiivisen elämänkatsomuksensa loppuun saakka, mikä näkyi myös tämän nauhoittamassa "viimeisessä viestissä".

Manchesteristä kotoisin ollut, 36-vuotias Hayley Thompson kuoli traagisesti omalla syntymäpäiväretkellään, kirjoittaa Metro.

Hayley oli odottanut jo useamman vuoden maksasiirrännäistä, mutta ehti menehtyä ennen avun saamista. Perheen ja puolison lisäksi Hayleyta jäävät kaipaamaan tämän 18-vuotias tytär Ciana.

Hayleyn kuoleman jälkeen perhe löysi tämän TikTok-tililtä sydäntä särkevän videon, jonka Hayley oli nauhoittanut kaiken varalta.

Menehtyi vain hetki lahjojen avaamisen jälkeen

Hayley oli telttaretkellä perheensä ja puolisonsa kanssa Lounais-Englannissa juhlistaakseen 36-vuotissyntymäpäiväänsä. Vain hetki lahjojen avaamisen jälkeen hän kuitenkin lyyhistyi telttaansa.

Paikalle tulleet ensihoitajat eivät voineet tehdä mitään – revennyt perna oli aiheuttanut Hayleylle kolme kohtausta. Nuori äiti julistettiin kuolleeksi teltassa.

– Hän ei enää hengittänyt ensihoitajien tullessa paikalle. Hänen pernansa repeytyi ja aiheutti sisäistä verenvuotoa – se aiheutti kohtaukset, Hayleyn sisko Liah Thompson kertoo.

Hayleyn kohtalosta kirjoitti myös muun muassa Mirror.Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Liah sai tiedon Hayleyn menehtymisestä toiselta siskoltaan.

– Olin hysteerinen, kun sain tietää: kiljuin ja huusin, koska en voinut vain uskoa sitä, Liah kertoo.

Vähätteli sairauttaan

Hayley oli voinut huonosti vuodesta 2016 asti, jolloin hän alkoi oksentaa verta. Lääkärit havaitsivat, että naisen maksa on arpeutunut, mutta syytä tälle ei löydetty.

Usean sairaalareissun jälkeen päätettiin, että Hayley tulisi lisätä maksasiirrännäistä odottavien listaan. Nainen ei kuitenkaan kertonut perheelleen, että ilman uutta maksaa hänen tilansa oli kuolettava.

Hayley kutsuttiin kahteen otteeseen sairaalaan uutta maksaa varten, mutta kummallakaan kertaa siirrännäinen ei ollut sopiva. Pettymysten seurauksena Hayley halusi perheensä mukaan vain elää jäljellä olevaa elämäänsä mahdollisimman täysillä.

– Viimeisen kahden vuoden aikana, jotka hän vietti puolisonsa kanssa, hän todella vain nautti elämästä, sisko Liah kertoo.

Liahin mukaan Hayley vähätteli sairauttaan, koska tämä halusi vain elää elämäänsä.

– Tiesimme kaikki, että hän voi huonosti ja tarvitsi siirrännäisen, mutta emme tienneet, että hän olisi tarvinnut sen niin pikaisesti, Liah kertoo.

Liahin mukaan häntä on lohduttanut tieto siitä, että ainakin Hayley oli onnellinen nauttiessaan elämästä.

Sydäntä särkevä video

Vain paria kuukautta ennen kuolemaansa Hayley oli nauhoittanut TikTok-tililleen julkaisemattoman videon, joka vahvistaa tämän elämänkatsomuksen.

– Kun se kaikki oli tapahtunut, löysimme TikTok-videon, jossa hän sanoo, että "Jos kuolen nuorena, tietäkää, että olin onnellinen", Liah kertoo.

Liahin mukaan sisko todella ajatteli niin.

– Hayley oli niin ihastuttava nainen suurella sydämellä, joka oli aina valmis auttamaan muita, Liah summaa.

Katso myös: Äidiltä löytyi parantumaton syöpä – tytär päätti toteuttaa vielä yhden unelman

Äidiltä löytyi parantumaton syöpä – tytär päätti toteuttaa vielä yhden unelman 2:03
Häiden suunnitteleminen ja morsiuspuvun ostaminen yhdessä on monien äitien ja tytärten unelmalistalla, ja myös Christine halusi tämän kokemuksen äitinsä Colleenin kanssa.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat