Haukka nappasi sokean ja kuuron villakoiran parvekkeelta – kuin ihmeen kaupalla 16-vuotias koiravanhus löytyi elossa kortteleiden päästä tunteja myöhemmin

Haukka vei pienen lemmikkivillakoiran - löytyi 28 tuntia myöhemmin 1:16

Yhdysvalloissa pennsylvanialainen perhe koki piinallisia hetkiä, kun perheen villakoiravanhus katosi erikoisella tavalla.

Haukka onnistui nappaamaan koiravanhuksen perheen omakotitalon yläterassilta. Sokea, kuuro ja kuudentoista vuoden ikään ehtinyt villakoira, Porschia, oli kateissa 28 tuntia.

Perhe etsi koiraa tuntikausia ja alkoi jo menettää toivoaan, sillä lämpötila kääntyi pakkasen puolelle yön aikana.

Yli vuorokausi ehti kulua, ennen kuin perhe sai ilahduttavan puhelun paikallisesta eläinsairaalasta: Porschia oli heidän hoivissaan.

– Sanoin, että tämä on mahdotonta. Porschia ei olisi voinut selviytyä niin kylmässä säässä yön yli mitenkään, sanoo koiran omistaja Deborah Falcione.

Porschia oli löydetty neljän korttelin päässä kotoaan. Naapurustossa asunut henkilö oli toimittanut sen eläinsairaalaan.

– En ymmärrä, miten hän selvisi haukan kynsistä ja sitä emme koskaan saa tietää. En voi muuta kuin kiittää Jumalaa tästä ihmeestä, että koira löytyi, huojentunut Falcione sanoo.

Lähde: CNN.

Lue myös:

    Uusimmat