Törkeä teko SM-liigaottelussa: Tappara-hyökkääjä takoi poikittaisella mailalla niskan alueelle – selvisi vähällä

Tapparan Nicholas Baptistelta hyvin kyseenalainen temppu: takoo poikittaisella mailalla Lars Bryggmania pään ja niskan alueelle 2:39

Tapparan hyökkääjä Nicholas Baptiste teki hyvin kyseenalaisen tempun torstain Pelicans-taistossa.

Baptiste hermostui ottelun kolmannessa erässä, kun hän kävi kaksinkamppailutilannetta Pelicansin Lars Bryggmania vastaan.

Bryggman tipahti jäähän, minkä jälkeen Baptiste jakoi poikittaisella mailalla kaksi varsin napakkaa iskua Bryggmanin pään ja niskan alueelle.

Ottelun tuomaristo tarkisti tilanteen videolta. Baptiste sai kaksi minuuttia väkivaltaisuudesta.

Video kyseisestä hässäkästä näkyy jutun yläreunasta.

Tappara vei taiston nimiinsä lukemin 2–1.