Harryn ja Meghanin turvallisuustiimin jäsenen mukaan takaa-ajo olisi voinut päättyä kuolemaan: "En ole koskaan nähnyt tai kokenut mitään tällaista"

Kolaripaikan dramaattiset ensihetket: Nuori ensiapulääkäri näki, kuinka prinsessa Diana vielä hengitti 1:37
Prinssi Harryn äiti, prinsessa Diana kuoli elokuussa 1997, kun paparazzeja paennut auto kolaroi tunnelissa Pariisissa.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin turvallisuutiimiin kuuluva Chris Sanchez kertoo oman näkemyksensä tapahtumista.

Reuters uutisoi keskiviikkoiltana Suomen aikaa, että paparazzit ajoivat autoilla takaa prinssi Harryaherttuatar Meghaniaja Meghanin äitiä Doria Raglandia kahden tunnin ajan New Yorkissa tiistaina. Asiasta Reutersille kertoi Harryn tiedottaja.

Harrya ja Meghania suojelevan turvallisuustiimin jäsen Chris Sanchez kuvailee CNN:lle, että takaa-ajo olisi voinut päättyä kuolemaan.

Sanchezin mukaan paparazzit jahtasivat Harrya ja Meghania heidän lähdettyään Women of Vision Awards -palkintogaalasta. Hän kertoo, että kukaan ei loukkaantunut takaa-ajossa ja pariskunta pääsi turvallisesti, mutta järkyttyneinä perille yöpaikkaansa.

– En ole koskaan nähnyt tai kokenut mitään tällaista. Se, minkä kanssa olimme tekemisissä, oli kaoottista. Ajoneuvoja oli noin tusina: autoja, skoottereita ja polkupyöriä, Sanchez kertoo.

Sanchezin kertoman mukaan sivulliset olivat vaarassa useaan otteeseen, ja tilanne olisi voinut äityä kohtalokkaaksi. Hän kertoo olleensa erityisen huolissaan juuri sivullisista, sillä paparazzit käyttäytyivät hänen mukaansa arvaamattomasti.

– He ajoivat reunakivetyksille ja päin punaisia. Yhdessä vaiheessa he tukkivat tien paria kuljettaneelta limusiinilta ja alkoivat ottaa kuvia, kunnes pääsimme paikalta, hän jatkaa.

Sanchezin mukaan Harry ja Meghan olivat tapahtuneen jälkeen peloissaan ja uupuneita, mutta myös helpottuneita päästyään perille.

New Yorkin poliisilaitoksen BBC:lle antaman lausunnon mukaan New Yorkin poliisi auttoi yksityistä turvallisuustiimiä suojelemaan Harrya ja Meghania kyseisenä iltana. Lausunnon mukaan lukuisat valokuvaajat hankaloittivat heidän automatkaansa.

– Sussexin herttua ja herttuatar saapuivat määränpäähänsä, eikä tässä yhteydessä raportoitu yhteentörmäyksiä, haasteita, loukkaantumisia tai pidätyksiä, poliisin lausunnossa sanotaan.

Lue myös:

    Uusimmat