Härän vuosihoroskooppi 2019

Sinkkuhärillä on tänä vuonna hyvät mahdollisuudet löytää elämänsä rakkaus. Tällainen on Härän vuosihoroskooppi 2019!

Rakkaus 

Rakkaus ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista.

Sinun on oltava valmis tekemään työtä parisuhteesi eteen. Mustasukkaisuus voi muodostua härille ongelmaksi, vaikkei siihen olisi mitään aihetta. Opettele luottamaan kumppaniisi, äläkä ole niin mustasukkainen, sillä se voi synnyttää välillenne vakavia ristiriitoja.

Sinkkuhärillä on tänä vuonna hyvät mahdollisuudet löytää elämänsä rakkaus. Saatat ruveta kevään tullen katsomaan aivan uusin silmin erästä työ- tai opiskelupaikalta tuttua tyyppiä. Kun tunnette toisenne jo entuudestaan, jää varsinainen tutustumisvaihe väliin ja suhde voi edetä nopeasti vakavaksi seurusteluksi ja vieläkin enemmäksi.

Perhe ja ystävät

Perheenjäsenten välillä vallitsee tänä vuonna rauha ja yhteisymmärrys. Tuette toisianne kaikessa ja iloitsette toistenne menestyksestä. Ystävien kanssa ei mene aivan yhtä hyvin. Erimielisyyksiä saattaa syntyä yllättävistäkin asioista. Ikävintä on, ettei erimielisyyksiä saa välttämättä selvitettyä, ja jokin ystävyyssuhde voi päättyä jopa kokonaan.

Työ ja ura

Työ vaatii sinulta kärsivällisyyttä, mutta sitä sinulta onneksi löytyy runsaasti. Olet myös valmis tekemään paljon töitä. Esimiehesi todella arvostavat sitä, ja siksi sinulla onkin hyvät mahdollisuudet menestyä ja edetä urallasi. Sinun kannattaa kuitenkin pitää mahdollisimman matalaa profiilia menestyksestäsi, ettei se synnyttäisi turhaa kateutta työkavereissasi.

Opiskelu

Tänä vuonna sinun täytyy todella keskittyä opintoihisi. Helppoa se ei ole, mutta yrityksesi palkitaan, ja se näkyy varmasti myös opintomenestyksessäsi. Sinusta voikin tulla esimerkillinen opiskelija, josta muiden kannattaa ottaa mallia.

Raha-asiat

Sinun ei pidä ryhtyä tänä vuonna tekemään sijoituksia, ei ainakaan konsultoimatta ensin asiantuntijoita. Viisainta on keskittyä säästämään rahaa jotakin suurempaa hankintaa varten.

Terveys

Vuosi ei ole terveyden kannalta härille paras mahdollinen. Stressi voi vaivata sinua, ja se saattaa aiheuttaa myös fyysisiä oireita. Sinun onkin tärkeää huolehtia terveydestäsi ja kunnostasi. Syö kohtuullisesti terveellistä ruokaa ja harrasta liikuntaa, sitäkin kohtuullisesti, etteivät liikunnan hyödyt muutukin haitoiksi.

Uudenvuodenlupaus 2019

Lupaa itsellesi olla sopuisampi ja luottavaisempi muita kohtaan.

 

Horoskooppi korjattu  2.1. klo 8.05: Artikkelissa ilmestyi aiemmin erehdyksessä Oinaan vuosihoroskooppi, korjattu tilalle Härän vuosihoroskooppi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja