Mainos

”Hän tietää, mitä haluaa” – mies kihlasi 40 vuotta nuoremman naisen

24-vuotias nainen kihlautui miehen kanssa, joka on vanhempi kuin hänen omat vanhempansa. Lähipiirin kritiikistä huolimatta nainen kertoo pitävänsä puolisoaan seksikkäänä ja hyvänä puolisona.

Suuren ikäeron omaava pariskunta tapasi toisensa kaksi vuotta sitten pennsylvanialaisessa baarissa. Erica Gower kertoo rakastuneensa ensisilmäyksellä baarissa serenadin esittäneeseen 64-vuotiaaseen Robb Tayloriin. Nuorekkaan miehen todellinen ikä selvisi nuorelle naiselle vasta ensitreffeillä, mutta hän ei antanut totuuden vaikuttaa tulevaan.

– Kun näin hänet, hän oli todella komea ja mahtava laulaja. Hänessä oli jotain, joka vetosi minuun. Hän näytti seksikkäältä, hänelle oli seksikkäät silmät, seksikkäät hiukset ja söpö hymy, Gower kertoo.

Suuri ikäero sopii pariskunnalle täydellisesti

Vain kuusi kuukautta ensikohtaamisen jälkeen pariskunta kihlautui, vaikka lähipiiri kritisoikin rajulla kädellä pariskunnan suurta ikäeroa. Osa ihmisistä on kutsunut pariskunnan suhdetta jopa sairaaksi. Kaksivuotispäivää tässä kuussa viettävä pariskunta toteaa, ettei heillä ole syytä hävetä, sillä he ovat todella onnellisia. Gower kertoo, että Taylor saa hymyn hänen kasvoilleen joka ikinen päivä.

– Suuri ikäero sopii minulle täydellisesti, koska hän on todella kypsä ja minun ei tarvitse huolehtia mistään peleistä. Hän tietää, mitä haluaa, aivan kuten minäkin.

– Elämä on aivan liian lyhyt elämään ihmisten odotusten mukaan, Gower kertoo.

Taylor puolestaan kertoo kiinnittäneensä ensimmäiseksi huomiota parikymppisen puolisonsa silmiin, mutta hän ei uskonut hänellä olevan mitään mahdollisuuksia noin nuoreen naiseen. Treffipyyntö tuotti kuitenkin tulosta.

– En voinut syödä tai nukkua, minä vain ajattelin häntä, Taylor kertoo pariskunnan alkuajoista.

Lapset kuuluvat tulevaisuuden suunnitelmiin

Aluksi Gowerin vanhemmat eivät suhtautuneet isoisän ikäiseen puolisoon lempeästi, mutta nyt ajan myötä he ovat oppineet suhtautumaan ikäeroon hieman suotuisammin.

– Kesti hetken aikaa, ennen kuin hänen vanhempansa hyväksyivät minut. Olen tarpeeksi vanha ollakseni heidän vanhempansa; he ovat nelissäkymmenissä, minä olen kuusikymppinen, Taylor kertoo.

Vaikka pariskunnan elämä on tällä hetkellä auvoista, Gower on hieman huolissaan tulevaisuudesta. Hän ei voi olla ajattelematta sitä, mitä jos hänen kihlattunsa kuolee paljon ennen häntä. Vaikka ajatus tulee naisen päähän aina silloin tällöin, hän yrittää työntää sen sivuun ja nauttia täysin rinnoin yhteisestä ajasta, joka heille on suotu. Siihen kuuluvat pariskunnan mukaan myös lapset.

Lähde: CatersNews 

***

4:45

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja